12 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Acer tror på Windows 7 Förväntar sig ökad försäljning av bärbara datorer
Acer tror på Windows 7

Microsoft uttryckte sin åsikter om operativsystemet Windows 7s antagliga påverkan på marknaden under förra veckan och sade att effekten inte borde vara stor. Detta baserades på jämförelse med lanseringen av tidigare versioner av Windows då effekten på marknaden och försäljningen av PC-dator inte varit stor.

Acers VD, JT Wang, tror dock att Windows 7 kommer att ha en stor påverkan på företagets försäljning av bärbara datorer från och med september i år, och allt detta tack vare Windows 7.

Wang sade att företagets marknadsstatus fortfarande är låg på både den europeiska och amerikanska marknaden men att den ser något bättre ut på den kinesiska marknaden. Han sade också att det är oklart hur lång tid det kommer dröja innan företaget återhämtat sig från den globala ekonomiska krisen.

Acer är också ett utav de företagen som det rapporterats om ska använda sig av ett uppgraderingsprogram för Windows Vista till Windows 7 för att ytterligare öka försäljningen av bärbara datorer under perioden fram tills att det nya operativsystemet släpps.

PC, Övrigt, Acer, Windows 7
37.0° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
mån. 22 jun 2009, 12:17
Acer tror på Windows 7 Förväntar sig ökad försäljning av bärbara datorer
37.0°
0
RSS 1 kommentar till artikeln
en annan Martin
Eventuell köphysteri på nya datorer beror nog mer på Vista än på Windows 7...

Edit: Omformulering
av en annan Martin, onsdag 24 juni 2009 kl 10:49
Kommentera artikeln