6 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Asus kommer behålla 8,9" Eee PC Det är 7"-modellerna som åker
Asus kommer behålla 8,9

Tidigare under förra månaden kom ett rykte om att Asus tänkte fasa ut alla 8,9"-modeller och endast behålla 10"- och 7"-modellerna på marknaden i sin netbook Eee PC produktlinje.

Företagets Jonney Shih har nu gått ut och sagt att digitimes, som ursprungligen kom med ryktet, hade fel och att de istället tänker fasa ut 7"-modellerna under året istället för 8,9"-varianterna. Detta är ett beslut som verkar mycket rimligare då de två modellerna i stort sett sitter i samma chassi och det egentligen inte då finns någon anledning för att ha en mindre skärm.

Jonney Shih sade dock att fokus nu kommer att ligga på 10"-modellerna i och med att många kunder efterfrågar ett tangentbord av normalare storlek. Jag kan verkligen hålla med om detta då tangentbordet av 8,9"-modellerna verkligen är för litet, och då ska det sägas att jag ändå har ganska små händer.

PC, Hårdvara, Asus, Eee, 8, 9"
37.0° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
mån. 9 mar 2009, 09:08
Asus kommer behålla 8,9" Eee PC Det är 7"-modellerna som åker
37.0°
0
RSS 1 kommentar till artikeln
nada
Stora händer eller små spelar nog mindre roll. Huvudsaken är att man inte har falukorvar till fingrar. Själv har jag inga små händer, men några problem med det lilla tangentbordet har jag inte. Det är bara en vanesak, för mig åtminstone, och efter någon månads tid på Eee PCn blir det i stället besvärligt att använda ett normalstort tangentbord som då har blivit för stort. Det är bytet som är det jobbiga.
av nada, måndag 09 mars 2009 kl 12:58
Kommentera artikeln