37 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
DVD-docka för netbooks Kommer från japanska företaget Marshal
DVD-docka för netbooks

Här kommer något för de 70 % som i alla fall inte är missnöjda med sina netbooks och det är en docka med DVD-spelare, vilket kan vara smidigt om man skapar sig en liten arbetsplats hemma på skrivbordet för sin lilla dator.

Det japanska företaget Marshal har tagit fram den här modellen som alltså sitter på en DVD-spelare, eller en DVD-brännare som klarar av dual-layer om man ska vara lite mer exakt. Den kopplas in via USB-porten och inuti finns även plats för en extern 2,5" enhet.

Måtten av enheten är 8,9" x 7,1" x 0,6" och väger omkring ett halvkilo. Enheten kommer att släppas i Japan senare under månaden och kommer kosta omkring 95 dollar.

PC, Hårdvara, Netbook, DVD-docka Via The Tech Report
36.9° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
fre. 3 jul 2009, 14:56
DVD-docka för netbooks Kommer från japanska företaget Marshal
36.9°
0
RSS 2 kommentarer till artikeln
Feark
Hmm.. Går väl i princip koppla in vilken jäkla Dvd-rom med USB till dator, om man köper en adapter för det för typ 300 spänn, vilket gör att även gamla SATA/IDE hdd kan användas via USB...Ser säkert sunkigt ut, men fungerar. Men visst, häftigt med denna produkt..
av Feark, fredag 03 juli 2009 kl 21:23
Tenrou
Varför använda tum för dimensionerna på en svensk blog, om en japansk produkt? Båda länderna använder SI-enheter som standard. Är det verkligen så jobbigt att att leta fram orginal-pressreleasen alt. multiplicera tum-måtten med 2,54?
av Tenrou, onsdag 08 juli 2009 kl 11:34
Kommentera artikeln