31 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Fler datumspekulationer angående Windows 7 Kanske 15:e oktober ska markeras i kalendern?
Bild till artikel

Acer råkade för ungefär tre veckor sedan nämna ett lanseringsdatum för Windows 7, då det stod med i ett pressmeddelande om en lansering av deras allt-i-ett modell som ska släppas 23:e oktober och baseras på Windows 7.

Nu är det fler som spekulerar om ett lanseringsdatum under oktober och Paul Thurrott som länge skrivit om Windows säger att han väntar sig att den slutgiltiga versionen av Windows 7 kommer finnas tillgänglig redan 15:e oktober i år. Han säger att datumet stämmer överens med Microsoft nuvarande plan för Windows 7.

Det enda man vet säkert är att Microsoft själva sagt att Windows 7 ska finnas på marknaden lagom till julsäsongen, och när den börjar kan ju diskuteras. Men om operativsystemet nu verkligen släpps under oktober månad så får det ju i alla fall gott om tid att tjäna pengar på årets julhandel.

Dessutom så skulle 15:e oktober betyda att det är ute innan "black friday" som ju är en stor shoppingdag i staterna, vilket jag tror att Microsoft gärna inte skulle vilja gå miste om.

winsupersite.com PC, Övrigt, Windows 7, Lanseringsdatum Via The Tech Report
37.3° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
ons. 20 maj 2009, 14:31
Fler datumspekulationer angående Windows 7 Kanske 15:e oktober ska markeras i kalendern?
37.3°
0
RSS 3 kommentarer till artikeln
dnl
Haha, jag ska ge bort Windows 7 till folk i julklapp tror jag. Glada de ska bli!
av dnl, onsdag 20 maj 2009 kl 14:59
Desmo
Nja, de kanske blir glada om de får en laptop med Windows 7 förinstallerat?
av Desmo, onsdag 20 maj 2009 kl 15:07
Håkan
Går dock snabbt.. Var väl i September eller något förra året som det började snackade om Windows 7 och nu finns det ute RC1 och snart i butik. Iofs är det ju en grov update av Vista, men snabbt går det. I stället för att vänta flera år och höra något om det varannat halvår.
av Håkan, onsdag 20 maj 2009 kl 15:28
Kommentera artikeln