24 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Intels Sandy Bridge-E kommer i november Tidigare än vad det tidigare spekulerats om
Intels Sandy Bridge-E kommer i november

Intel har precis som AMD haft lite svårigheter att bestämma sig för när nästa plattform ska släppas men nu kommer ett första datum för en eventuell lansering av Sandy Bridge-E plattformen.

Enligt den turkiska webbsidan DonanimHaber så ska den nya högpresterande plattformen släppas under vecka 46 det här året och datumet som det snackas om är 15:e november. Det senaste ryktet talade om en lansering under december månad men den verkar nu alltså tidigarelagts med ungefär en månad.

Det verkar heller inte bli en papperslansering utan Intel ska ha både processorer och egenmärkta moderkort på marknaden vid det datumet för det stationära datorsegmentet. Om Intel kommer att ha produkter på marknaden i mitten på november så kommer säkert även andra moderkortstillverkare att ha modeller ute vid samma tidpunkt.

De första processorerna som ska släppas i Sandy Bridge-E plattformen kommer vara två olåsta sexkärniga processorer, Core i7-3960X Extreme Edition och Core i7-3930K, samt quadcore-processorn Core i7-3820. De första kompatibla moderkorten blir DX79SI och DX79TO.

PC, Övrigt, Intel, Sandy Bridge-E Via TechPowerUP!
Intels Sandy Bridge-E kommer i november
37.7° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
fre. 9 sep 2011, 11:28
Intels Sandy Bridge-E kommer i november Tidigare än vad det tidigare spekulerats om
37.7°
0