41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Lenovo släpper bärbart med multitouch Kan dock bara registrera två respektive 4 fingrar samtidigt
Lenovo släpper bärbart med multitouch

Windows 7 närmar sig med stormsteg och datortillverkare har haft fullt upp med att hitta på modeller som ska dra nytta av det nya operativsystemets multitouch-funktioner. En av de första som lyckats ta fram en dator är Lenovo och de har nu avslöjat två olika modeller där den ena är en multitouch-uppgradering till X200 och en helt ny version av T400.

Den nya X200-varianten kommer med en snabbare Core 2 Duo-processor men tyvärr så kan multitouch-skärmen endast registrera två fingrar samtidigt. Då är det lite annorlunda med den nya T400-modellen som faktiskt kan registrera upp till fyra fingrar som rör skärmen samtidigt.

Lenovo har byggt in en ny funktion i datorn som de kallar för SimpleTap, med vilken du kan ta fram en ikonbaserad kontrollpanel för att till exempel justera volymen, ljusstyrkan och andra saker funktioner av systemet. Du kan också starta applikationer och sätta dit bokmärken.

En bärbar dator med multitouch är dock ingenting i budgetsegmentet just nu då en T400 kommer kosta omkring 2000 dollar och en X200 börjar omkring 1700 dollar.

PC, Hårdvara, Lenovo, Multitouch, X200, T400
37.3° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
ons. 16 sep 2009, 12:05
Lenovo släpper bärbart med multitouch Kan dock bara registrera två respektive 4 fingrar samtidigt
37.3°
0