34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Packard Bell PB oneTwo
Tunnaste allt-i-ett datorn hittills

Packard Bell PB oneTwo

Packard Bell lanserade nyligen en ny variant av PB OneTwo, en allt-i-ett dator som företaget nu hävdar är den tunnaste på marknaden.

PB OneTwo kommer i två storlekar, 21,5" eller 23", där båda har en upplösning av 1920x1080. Inuti sitter en av Intels andra generationens Core i-processorer. Grafiken finns i form av både Nvidia och AMD men det nämns dock inte vilka modeller det rör sig om.

I övrigt så hittar vi upp till 8 GB DDR3 RAM-minne och 4 stycken USB 2.0-portar, 2 USB 3.0-portar, Wi-Fi/Blåtand, Gigabit Ethernet samt en valbar Blu-ray spelare. PB OneTwo kommer också tillsammans med en mus och ett tangentbord och har inbyggda 2.5 W högtalare. En bra sak är att datorn är utrustad med HDMI-in så du kan koppla in externa enheter till skärmen.

När Packard Bell nu säger att PB OneTwo är den tunnaste allt-i-ett så betyder det att datorn är 65 % tunnare än den föregående modellen som släpptes för två år sedan. Priset för de två olika modellerna kommer ligga på 599 pund respektive 699 pund men det är oklart när de kommer ut på marknaden.

PC, Hårdvara, Packard Bell, PB OneTwo, Allt-i-ett
35.4° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
fre. 11 nov 2011, 11:42
35.4°
0

Packard Bell PB oneTwo

Tunnaste allt-i-ett datorn hittills