37 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Snabbstartat från LG Ny netbook
Snabbstartat från LG

LG electronics har släppt en ny Netbook man har valt att kalla X120. LG:s nya netbook är enkel att koppla upp via inbyggd 3G med HSPA-stöd. Tack vare det användarvänliga gränssnittet ?Smart-On? kan X120 startas på endast 5 sekunder, utan att hela operativsystemet startas.

Det känns faktiskt som en ganska intressant funktion, som är värda att kika närmare på. Med inbyggt 3G-modem kostar denna 5995 kronor, väljer man utan det så får man betala 4995 kronor. I slutet av mars är den tillgänglig på svenska marknaden.

PC, Hårdvara, Netbook, LG
37.1° 0 Krister Svartström Krister Svartström
ons. 18 mar 2009, 23:28
Snabbstartat från LG Ny netbook
37.1°
0
RSS 2 kommentarer till artikeln
thatpanda
Har liknande system på min stationära med Asus moderkort. ExpressGate kallar dem det där. Drar igång en liten linuxdist liggandes på moderkortet så fort datorn är igång. För surfande, msn, kolla foton osv. Är väl småkäckt men har knappt använt det. Sällan man har så jäkla bråttom.

Webläsaren klarar varken åäö eller flash heller så är smått oavändbar.
av thatpanda, torsdag 19 mars 2009 kl 00:12
Voxar
Jag har då ingen användning alls av sådana funktioner då jag mycket sällan stänger av datorn eller sätter den i hibernation om jag inte ska använda den på ett tag. Kan de inte koncentrera sig på att förfina hibernation och dylikt istället?
av Voxar, torsdag 19 mars 2009 kl 01:21
Kommentera artikeln