2 i dag 33 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Husqvarna Ceora ska kunna klippa jättestora gräsmattor Kommande robotgräsklippare ska klara av 50.000 kvadratmeter
Bild till artikel Foto: Husqvarna

Vid det här laget har antagligen de flesta av landets robotgräsklippare gått i ide men det hindrar inte Husqvarna från att snacka lite om sin kommande flaggskeppsmodell Ceora.

Husqvarna Ceora är en robotgräsklippare som utvecklats för att klippa gräsmattor på upp till 50.000 kvadratmeter skriver Husqvarna i ett pressmeddelande. Det gör att den antagligen passar bäst för att användas i parker, på fotbollsplaner eller på golfbanor och kanske inte är något man köper hem till sin egen trädgård.

Husqvarna har tänkt att presentera Ceora lite närmare under sommaren 2021 och tills dess får vi nöja oss med detaljbilder på gräsklipparen som ni hittar här nedanför. Någon gång i början av 2022 uppger Husqvarna att man kommer att börja leverera de första exemplaren av Ceora. Vad gräsklipparen kommer att kosta finns det än så länge inga uppgifter om.

news.cision.com Pryl, Robotar, husqvarna, ceora, gräsklippare, robotgräsklippare Bild till artikel Foto: Husqvarna Bild till artikel Foto: Husqvarna Bild till artikel Foto: Husqvarna
43.0° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 2 dec 2020, 17:40
Husqvarna Ceora ska kunna klippa jättestora gräsmattor Kommande robotgräsklippare ska klara av 50.000 kvadratmeter
43.0°
0