44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Traxxas visar upp Aton Mångsidig drönare för liten peng
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Traxxas visar upp Aton

Är du sugen på en ny drönare som inte bara fungerar som ett kameraredskap, utan också som radiostyrd leksak? Då kanske Traxxas Aton är någonting för dig. Drönaren har tre olika lägen: Film, Sport och Expert. Filmläget är det mest simpla av de tre och kräver inte att du flugit med drönare tidigare och du kan enkelt filma fina vyer relativt enkelt. Sport är ett lite mer avancerat läge som gör Aton snabbare och gör det möjligt för dig att göra volter och diverse tricks genom att klicka på en knapp på kontrollen. Expert är det mest avancerade läget och ger dig full kontroll över drönarens rörelser.

Traxxas kommer sälja två versioner av Aton. En vanligt och en Plus-variant som skeppas med en 2-vägsgimbal och ett större batteri som ger dig upp mot 30 minuters flygtid jämfört med Atons 20 minuter.

Traxxas Aton och Aton Plus kommer börja säljas någon gång i början av 2016. Aton kommer kosta runt 420 dollar, medan plusversionen ska kosta 525 dollar. Ovan kan ni se en video som visar drönarens olika lägen.

traxxas.com Pryl, Drönare, traxxas, aton, aton plus, dji, parrot Tack till Paul
40.4° 0 André Stray André Stray
mån. 28 dec 2015, 09:30
Traxxas visar upp Aton Mångsidig drönare för liten peng
40.4°
0