25 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Apple visar lite spel för sin nya Apple TV Som kan styras med den nya Apple TV-kontrollen
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Apple visar lite spel för sin nya Apple TV

Under Apples Apple-jippo i kväll visade man, bland annat, upp en ny Apple TV. Till denna enhet kommer man använda en ny fjärrkontroll som har lite knappar samt även rörelsekänsliga sensorer vilket kan användas för att spela spel med. Kontrollen har även en pekyta som apparna och spelen kan utnyttja för diverse saker.

Några av spelen man visade upp för Apple TV under presentationen var Hipster Whales populära spel Crossy Road som kommer få ett flerspelarläge (se klipp ovan). Harmonix dök också upp för att visa sitt nya spel Beat Sports som går ut på att man skall spela diverse futuristiska sportspel i takt med musiken.

Apple TV. Andra spel som man nämnde var under utveckling för denna nya Apple TV var Galaxy on Fire, Rayman Adventures, Disney Infinity 3.0 och Guitar Hero Live.

Enhetens operativsystem baseras på iOS 9 vilket gör det möjligt för folk att börja spela ett spel på en iPad på bussen och sedan fortsätta det på en Apple TV när man kommer hem igen.

Denna ny Apple TV-enhet samt kontrollen kommer släppas mot slutet av nästa månad för 149 dollar (32GB) eller 199 dollar (64GB).

Det ska även gå att använda spelkontroller från tredjepartstillverkare men den på bilden nedan från Steelseries ska vara kompatibel med Apple TV. Pris än så länge okänt.


polygon.com Spel, Apple, apple tv, ios 9 Apple visar upp ny Apple TV Framtiden för TV är appar Som det har ryktats om senaste året så visade Apple äntligen upp nya Apple TV. Den nya versionen har en ny flådig fjärrkontroll med touchyta som låter dig scrolla runt i gränssnittet samt rörelsesensorer. Sedan har fjärrkontrollen en dedikerad Siri-knapp som låter dig ge instruktioner som "visa nya serier" och "sortera efter skådespelare" till Apple TV. Söker du på någonting via Siri så söks iTunes, Netflix Hulu, HBO och Showtime igenom för att ge dig resultat från samtliga tjänster. Det finns en hel drös med röstkommandon du kan använda med Siri som "what did she say" som spolar tillbaka 15 sekunder i videon du tittar på aktiverar undertexter. Sedan kan du fråga Siri om väder eller sportresultat som dyker upp som en list i underkanten. Apple TV kör tvOS som i grund och botten är iOS 9 fast har optimerats för tv-apparater och tv-lådan kommer kunna köra alla gamla Apple TV-appar, men också nya finare versioner av Netflix, HBO och spel som Guitar Hero Live och Crossy Road. Apple TV kommer kosta 149 dollar för 32-gigsversionen och 199 dollar för versionen med 64GB och den kommer släppas i slutet av oktober. Tumnagel
82.3°
0
35.7° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
ons. 9 sep 2015, 22:30
Apple visar lite spel för sin nya Apple TV Som kan styras med den nya Apple TV-kontrollen
35.7°
0