42 i dag 44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Återförsäljare listar Gran Turismo 6 För släpp den 28:e november
Bild till artikel

Vid ett flertal tillfällen har det ryktats att Gran Turismo 6 är på gång och att det kommer släppas till PlayStation 3 senare i år. Nu finns det mer bevis som talar för detta då den amerikanska återförsäljaren Newegg.com listar Polyphonys kommande spel för PlayStation 3 med släpp den 28:e november (datumet har dock numera tagits bort från sidan).

Sony själva har ännu inte officiellt bekräftat spelets existens men för någon månad sedan råkade Sonys Michael Denny försäga sig att det var ett av spelen de hade på gång för PlayStation 3.

ign.com Spel, Sony, Gran Turismo 6, PlayStation 3, Polyphony Digital, TobEng jublar Rykte Gran Turismo 6 släpps till PlayStation 3 i år Michael Denny talar ut SCEEs senior vice-president Michael Denny nämnde nyligen i en intervju med Silicon Republic att Sony kommer fortsätta leverera kvalitetsspel till PlayStation 3 i år, trots att man redan presenterat sin PlayStation 4. Som exempel på detta så nämnde han ett nytt Assassinx27s Creed-spel, The Last of Us och Gran Turismo 6. Att det släpps till PlayStation 3 utesluter ju inte att det även kommer att släppas till PlayStation 4 men med DriveClub på gång vid lansering känns det lite redundant att även släppa Gran Turismo 6 runt samma tid för samma plattform. Tumnagel
39.5°
0
41.3° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 16 apr 2013, 23:34
Återförsäljare listar Gran Turismo 6 För släpp den 28:e november
41.3°
0