3 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
De sex första Mega Man-spelen finns nu till mobiler Och de är alla ren skit
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till De sex första Mega Man-spelen finns nu till mobiler

I går släppte Capcom sina sex första Mega Man-spelen till iOS och Android. Spelen kostar 20 kronor styck på iOS och 25 kronor styck på Android.

För att göra det lite enklare så kan man hålla inne skjutknappen för att konstant skjuta och ha automatiska laddningar för de Mega Man-spelen som använder sig av charge shots. Men inte helt oväntat så kontrolleras spelen som skit via de inbyggda virtuella kontrollerna. Av någon anledning så stödjer spelet inte heller blåtandskontroller eller spelande på Android TV. Men även om man skulle kunna spela det med en extern kontroll så är det stora problemet med dessa spel den fruktansvärt dåliga frameraten vilket man kan se exempel på ovan. Den gör dessa spel helt och hållet ospelbara. Har dock endast provat på Android så om det är likadant på iOS är för mig oklart.

Även om det kan vara lockande att ha en officiell version av Mega Man på sin mobiltelefon så ska man undvika dessa spel till varje pris.

Den mycket vettiga Mega Man-samlingen Mega Man Legacy Collection kan nu köpas extra billigt via Green Man Gaming. Så jag skulle satsa på den utgåvan istället om man nu behöver sin Mega Man-fix.

Spel, Mobilspel, Mega Man, Capcom, iOS, Android
35.3° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tors. 5 jan 2017, 11:33
De sex första Mega Man-spelen finns nu till mobiler Och de är alla ren skit
35.3°
0