44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
EA Access kommer till PlayStation 4 den 24 juli Spela Battlefield 5 för 40 kronor i månaden
EA Access kommer till PlayStation 4 den 24 juli

För några veckor sedan stod det klart att speltjänsten EA Access även skulle släppas till PlayStation 4. Nu har vi fått ett datum för detta och det datumet är den 24 juli.

Med EA Access får till du tillgång till en rad olika spel från EA som du kan ladda ner och spela så mycket du vill. Utöver det får du också tillgång till vissa spel tidigare än andra och diverse rabatter. EA Access kostar 40,50 kronor i månaden eller 249 kronor för ett helt år.

Värt att nämna är att varje plattform har sin egna variant av EA Access vilket innebär att du måste betala för det för varje platform du vill ha det på.

polygon.com Spel, Sony, EA Access, EA, PlayStation 4 EA Access kommer till Playstation 4 i sommar Lira EA-spel för en liten månadspeng EA Access har sedan en tid tillbaka varit tillgängligt till PC och Xbox One, men Sony har inte velat ha tjänsten på sin plattform. Detta har nu ändrats och prenumerationstjänsten kommer släppas på Playstation 4 i juli. Prenumerationen kommer kosta 3,99 euro i månaden, eller 24,99 euro för ett helt år, och då får du tillgång till en rad olika EA-titlar som Mass Effect, Fe och Unraveled Two. Prenumeranter får även 10 procents rabatt på nya EA-titlar som släpps. Tumnagel
37.6°
0
EA lägger till 12 Star Wars-spel i Origin Access Jedi Academy, Republic Commando och lite annat smått och gott I helgen var det den stora Star Wars-högtiden May the 4th, eller fjärde maj som vi säger på svenska. För att fira dagen passade EA på att lägga till lite fler Star Wars-spel i Origin Acces-valvet, som prenumeranter av Origin Access Basic och Premier har möjlighet att lägga vantarna på. Det handlar om 12 Star Wars-titlar som lagts till i valvet och hela listan hittar ni precis här: Jedi Knight: Jedi Academy Battlefront II (Classic, 2005) Republic Commando Rogue Squadron 3D Dark Forces Shadows of the Empire X-Wing Alliance Jedi Knight: Mysteries of the Sith Galactic Battlegrounds Saga Starfighter Episode 1 Racer Rebellion För att lira spelen behöver ni bara ha ett Origin-konto och prenumerera på Origin Access. Basic-versionen kostar 40,50 kronor i månaden eller 249 kronor för ett helt år. Premier-versionen som även ger dig tillgång till nya titlar, ofta innan spelen släppts, och det kostar 149 kronor i månaden eller 999 kronor för ett år. Tumnagel
38.3°
0
37.8° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
lör. 29 jun 2019, 15:00
EA Access kommer till PlayStation 4 den 24 juli Spela Battlefield 5 för 40 kronor i månaden
37.8°
0