m
Vi har kollat in nya Volvo V60!
Vi säger bara en sak: Wow! 
82.4°
+
Roger Åberg

Ny trailer till Detective Pikachu

Släpps till Nintendo 3DS nästa månad

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

Här kommer en ny trailer till Nintendos kommande 3DS-spel Detective Pikachu som släpps nästa månad. I spelet ska den talande(!) detektiven Pikachu lösa mysteriet om varför hans kompis Tims pappa har försvunnit och varför vissa Pokémons börjar bete sig lite märkligt.

Detective Pikachu-spelet släpptes ursprungligen i Japan 2016 men 23 mars släpps det och en tillhörande Amiibo även till Nintendo 3DS-spelare i andra delar av världen. Tycker man att spelet verkar intressant så kommer det även en delvis animerad
Detective Pikachu-film med bland andra Ryan Reynolds, Kathryn Newton och Rita Ora nästa år.

Rube Goldberg-maskin gör baskettricks

Harlem Globetrotter approves

Visa inte Video-artiklar
Video / Kul

Studenter vid Georgia Tech byggde en enorm Rube Goldberg-maskin som automatiskt återskapade ett av Harlem Globetrotters mest berömda trick - snurra bollen på fingret.

Sonic the Hedgehog-filmen försenas

Kommer först 2019

Visa inte Film & TV-artiklar
Film & TV / Nyhet

2016 blev det klart att Segas igelkott Sonic skulle bli film och nu verkar det som om denna kommer att bli något försenad och kommer att få premiär först i november nästa år.

Initialt var det Sony Pictures som skulle göra filmen tillsammans med SEGA. Då var det sagt att Tim Miller skulle producera filmen och att den skulle släppas i år. Sony verkar senare ha dragit sig ur projektet och då plockade Paramount Pictures istället upp rättigheterna till en Sonic the Hedgehog-film. Tim Miller är fortsatt kvar som producent och filmen kommer att regisseras av Jeff Fowler skriver Polygon.

Enligt rykten så kommer det handla om en delvis animerad film, det som på engelska kallas för "live-action animated film". Handlingen beskrivs på IMDB med "Sonic and his friends team up to beat the evil Dr. Eggman.".

Här nedan hittas trailern till den helt animerade Sonic the Hedgehog-filmen som kom 1996.

E-sport kommer att omsätta över 7 miljarder kronor i år

Framtidsbransch?

Foto: Bago Games
Visa inte Spel-artiklar
Spel / Esport

Analysföretaget Newzoo har tagit fram en rapport där de försöker förutspå hur intresset för esport kommer att utveckla sig i framtiden och ska man tro på deras siffror så ser det ut som om esporten går en strålande framtid till mötes.

Enligt rapporten så kommer esporten globalt bara i år att omsätta 906 miljoner dollar vilket motsvarar 7,4 miljarder kronor. Det kan jämföras med siffrorna för 2016 då esports-branschen omsatte motsvarande lite över 4 miljarder kronor. Om tre år, 2021, så tror Newzoo att esporten kommer att omsätta närmare 13,5 miljarder kronor.

2016 hade esporten cirka 160 miljoner intresserade spelare, åskådare och annat men i år tror man att den siffran kommer att växa till 215 miljoner för att 2021 uppgå till 307 miljoner.

Google Assistant får stöd för svenska inom några månader

På tiden!

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Google

Google har inte precis visat Sverige någon större kärlek de senaste åren, men i år blir det ändring på det. Nick Fox, produktchef för Assistant på Google, har berättat för The Verge att Assistant kommer få stöd för svenska inom de kommande månaderna.

Utöver svenska så kommer nästa stora språkuppdatering komma med stöd för danska, nederländska, hindi, indonesiska, norska och thailändska.

En annan trevlig grej är att Google Assistant innan årets slut kommer ha stöd för 30 olika språk, vilket borde täcka upp mot 95 procent av Android-användarna. För att göra livet lite lättare för tvåspråkiga personer kommer Google Assistant kunna känna igen det språk som talas och ändra sig efter det. Till exempel om du ställer en fråga på engelska så får du svar på engelska och ställer du därefter en fråga på svenska så svarar Assistant på Svenska. Tidigare har Assistant kunnat hantera ett språk i taget, så detta är en rätt trevlig funktion.

Robyn släpper ny musik i år
Exakt när är dock oklart 
283kg
+
Bobby Green
Drake ger bort stålar och glädje
I nya videon 
205kg
+
Roger Åberg
Pandora - Trust Me
Fredagsklassikern 
131kg
+
Bobby Green
Krama varandra i kommentarsfältet!
Vanligt, hederligt hyfs regerar 
105.2°
+
Roger Åberg
0