Svenska myFC visar upp JAQ Hybrid

Bränslecellsladdare med tillhörande batteri

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Tillbehör

Svenska myFC har vidareutvecklat sin bränslecellsladdare JAQ och precis visat upp den nya versionen JAQ Hybrid.

Bränslecellsladdaren ladda antingen med vatten och salt via myFC bränslekort eller direkt via eluttaget om man inte skulle ha tillgång till sådana. JAQ Hybrids inbyggda batteri är på 4000 mAh och hela paketet väger cirka 200 gram.

Vad en JAQ Hybrid eller bränslekorten kommer att kosta finns inga uppgifter om och inte heller när den släpps på marknaden.

BoJack Horseman stoppas i Kina

Censorer verkar inte gilla serien

Visa inte Film-artiklar
Film / Nyhet

För några dagar sedan hade Netflix-producerade BoJack Horseman premiär på den kinesiska streamingtjänsten iQiyi, men censorer i landet har bestämt sig för att sätta stopp för serien. Någon direkt anledning varför serien stoppas har inte levererats, men enligt iQiyi behöver serien "justeras" innan den kan visas i Kina igen.

I BoJack Horseman får vi träffa den avdankade skådisen BoJack vars liv är fullt av alkohol och misär, vilket verkar vara anledningen till att serien stoppas.

Ovan ser ni en trailer för första säsongen av BoJack Horseman. Eftersom vi bor i Sverige har vi möjlighet att se samtliga tre säsonger av serien på Netflix.

Lensbaby presenterar objektivet Velvet på 85mm

Velvet för mjuka porträtt

Visa inte Foto-artiklar
Foto / Hårdvara

Velvet 85 är ett nytt objektiv från Lensbaby som ackompanjerar deras tidigare objektiv Velvet 56 med fokus på mjuka porträtt. Som namnet visar har objektivet har en brännvidd på 85mm och den maximala bländaren är 1,8. Den har också stöd för makro.

Objektivet kommer att finnas för Nikon F, Canon EF, Sony E, Sony A, Fujifilm X och Micro Four Thirds.

Priset ligger på 500 dollar och lanseringen sker 10 juli. Nedan kan ni kolla in en video som visar en del av känslan i bilderna.

Netflix börjar med Dolby Atmos

Okja första filmen med Atmos-ljud

Visa inte Webb-artiklar
Webb / Netflix

Netflix vill att vi ska uppleva flådigare ljud när vi tittar på filmer och serier och kommer köra Dolby Atmos-ljud på ett gäng framtida produktioner. Först ut är Bong Joon Ho:s nya film Okja som du kommer kunna uppleva med Atmos-system.

För tillfället är det endast Okja som kommer med Atmos-ljud, men fler Netflix-produktioner kommer köra Atmos i framtiden. Bland annat kommer Blame! och Death Note köra Atmos och dessa har premiär 28 juli, respektive 25 augusti. För att uppleva Dolby Atmos via Netflix går för tillfället endast med Xbox One och Xbox One S, men inom kort kommer även appen till LG:s senaste OLED-apparater få stöd för det nya ljudsystemet.

Blue Abyss blir första kommersiella träningsanläggningen för astronauter

Ska öppna 2019

Visa inte Vetenskap-artiklar
Vetenskap / Rymden

Storbritannien kommer att bygga världens första kommersiella träningsanläggning för astronauter där företag, rymdstyrelser och andra ska kunna träna sin personal mot en avgift.

Anläggningen kallas för Blue Abyss och kommer bland annat att innehålla en pool som ska vara 50 meter djup vilket kan jämföras med NASA:s träningspool som "bara" är 12 meter djup. Blue Abyss ska även kunna användas av företag inom till exempel gas- och oljeborrnings-industrin. Förutom den enorma poolen kommer det att givetvis att finnas ett träningscenter för astronauter, ett hotell och annat som behövs för att utbilda astronauter.

Man räknar med att Blue Abyss kommer att kosta 120 miljoner pund att bygga, motsvarande över 1,3 miljarder svenska kronor, och beräknas kunna öppna 2019.

Så här ofta ska du onanera
För att undvika prostatacancer 
216kg
+
Bobby Green
Jägarna kommer som TV-serie
Rolf Lassgård jagar bus i Norrbotten 
109kg
+
Bobby Green
Smart täcke där du kan bestämma temperaturen
Slut på bråk om täcke i sängen? 
129kg
+
Bobby Green