Massor med gamla mästerskap i minigolf

Och en skön dokumentär om den perfekta rundan

Visa inte Video-artiklar
Video / Sport

Varje år slås det 50.000 300-rundor i bowling, alltså att man lyckas få strike på alla slag. Men än så länge har det bara gjorts tre omgångar av "the perfect 18", alltså en runda med bara hole-in-ones, under tävling. Någonsin. I dokumentären ovan får vi lite bakgrundsinfo om det och följa med när Rick Baird slog sin perfekta runda. Den går inte att se direkt här på Feber men klicka dig vidare till Vimeo för att se.

Nedan är något så sjukt som 1994 års mästerskap. På länken finns också massor av andra år samlade.

Microsoft visar upp nya appen Whiteboard

Rita tillsammans över nätet

Visa inte PC-artiklar
PC / Mjukvara

Microsoft visade inte bara upp ny hårdvara under gårdagen, utan presenterade även lite mjukvara som kan vara rätt användbar. Det handlar om den nya appen Whiteboard som låter dig och dina arbetskamrater, eller vänner, rita på en yta tillsammans över nätet. Bortsett från möjligheten att rita tillsammans så kommer appen känna igen geometriska former och är utrustad med automatiska tabellfunktioner.

Whiteboard-appen testas för tillfället på Surface Hub, men kommer släppas på Windows Store senare i år.

Ovan ser ni när Windows Central testar Whiteboard.

Före detta polis agerar polis i GTA V

I State of Emergency

Visa inte Spel-artiklar
Spel / PC

På YouTube-kanalen SheriffEli spelar en före detta polis en modifierad variant av Grand Theft Auto V där han då agerar polis i spelvärlden. I ungefär fyra månader har SheriffEli producerat videos där han kör runt olika delar av Grand Theft Auto V och ser till att det är ordning och reda.

Modifikationen som SheriffEli använder heter State of Emergency och kan hittas via länken nedan.

Välj mellan Windows 10 och 10 S i nya Surface-enheter

Bra med alternativ!

Visa inte PC-artiklar
PC / Mjukvara

Under gårdagen presenterade Microsoft sin nya Surface Pro och gänget meddelade att hybriddatorn skeppas med fullversionen av Windows 10. Alla kanske inte behöver fullversionen och Microsoft-chefen Yusuf Mehdi berättade under en intervju med Techcrunch att du kommer kunna välja mellan Windows 10 och 10 S i din nya Surface-enhet.

Surface Laptop skeppas med Windows 10 S, men kommer gå att uppgradera till fullversionen för några hundralappar. Nya Surface Pro kommer skeppas med vanliga Windows 10, men Mehdi meddelade att Microsoft kommer leverera en alternativ av Pro som kör S-versionen av Windows 10. När denna variant kommer släppas är för tillfälet

Köp en bil hos Brus Griffin

Måste skaffa en kostym till min hund pronto

Visa inte Video-artiklar
Video / Djur

Ibland kommer man på smått genialiska idéer som gör livet till en roligare plats. Som den här hundens ägare som bestämde sig för att köpa en kostym till sin hund och spelade in en tramsig reklamfilm.

Såatteh. Finns det någon skräddare i Stockholmsområdet som kan styra upp en kostym till min hund?

Karpar håller vattnet rent
I japansk by 
135kg
+
Roger Åberg
Dags för Stockholm Burger Fest igen
T minus en vecka 
113kg
+
Bobby Green
En hyllning till Chris Cornell
Fredagsklassikern 
132kg
+
Bobby Green