Ny trailer för Sausage Party

Mer mattrams från Rogen och gänget

En ny trailer har släppt för den animerade rullen Sausage Party där Seth Rogen och hans kompisar lånar ut sina röster till mat.

Sausage Party har premiär 17 augusti.

imdb.com +

Chockerande nyhet: KickassTorrents återuppstår

Nya sajten har fått bättre mobilstöd

För några dagar sedan slocknade KickassTorrents efter att sidans påstådda grundare blev tagen av polis i Polen och inte helt oväntat har sajten nu återuppstått på en annan domän.

The Verge har pratat med sidans nuvarande administratörer som berättar att KickassTorrent är hostad på flertalet molnservrar för att förhindra blockering och all hosting-info ligger i säkert förvar bakom Cloudflare. Administratörerna berättar även att den nya sidan har förbättrats och fungerar betydligt bättre på mobila enheter.

theverge.com +

Vad du ska göra och inte göra med Teslas Autopilot

En ägare demonstrerar

Teslas största problem med deras autonoma funktion i bilarna är att de kallar den för Autopilot. Det har fått mängder av människor att tro att bilen kommer att köra helt själv överallt om man bara aktiverar systemet. Riktigt så fungerar det inte. Därför kände sig en ägare av en Model S P90D tvungen att göra den här videon där han förklarar när systemet ska användas och när det inte ska användas.

carscoops.com +

Blizzard släpper Harbingers: Gul'dan

Första kortfilmen om World of Warcraft: Legion

Spel / PC

För några veckor sedan blev det känt att Blizzard jobbar på en animerad serie om Word of Warcraft: Legion vid namn Harbingers. Nu har första avsnittet släppts som fokuserar på Gul'dan.

youtube.com +

Samsung Galaxy S7 Active kan nu hantera vatten

Samsung har förbättrat bygget

Nyligen meddelade Consumer Report, USA:s motsvarighet till Plus, att Samsungs hållbara S7 Active inte var lika vattentåligt som sina syskon. Samsung verkar ha tagit till sig av kritiken och meddelar att alla nya S7 Active tål vatten utan problem.

Enligt Samsung berodde problemet på fabriksstrul som nu ska vara åtgärdat.

Kunder som köpte den tidigare versionen av S7 Active och har råkat dränka enheten kan vända sig till Samsung för att få en ny. Detta gäller i ett år efter mobilerna sålts.

engadget.com +

Nya Overwatch-hjälten Ana nu spelbar på konsol

D'va, Zenyatta och Mercy har fått ändringar

Konsolversionen av Overwatch har fått en uppdatering som bland annat gör den nya hjälten Ana spelbar. Utöver det kommer patchen med ett par ändringar som påverkar ett par andra hjältar. D'va kan inte längre ta skada av sin självförstörelse-attack och hennes Defence Matrix-kraft har nu en sekunds cooldown och Zenyatta rör sig nu snabbare och tål mer skada.

Patchen gör också att hjältarnas ultimat-attack kan laddas med självhelande förmågor och på grund av detta har Blizzard valt att öka laddningstiden på bland annat Mercys ultimat-attack vars laddningstid har ökats med 30 procent.

polygon.com +

Fredagsdansen

Dans vid vägkanten-dansen

Ryan åkte längs med en gata och upptäckte plötsligt en äldre man som stod och dansade vid vägkanten. Mannen hade dock ingen musik att röra sig till så Ryan vred upp volymen på sin stereo och vevade ner rutan.