De dyraste filmscenerna som inte är med i filmerna

Många miljoner som gått upp i rök

Visa inte Film-artiklar
Film / Övrigt

När man spelar in film spelar man ofta in scener som senare inte dyker upp upp i filmerna då regissören av en eller annan anledning inte vill ha med dem i det färdiga resultatet.

Här har Looper samlat ihop några av filmhistoriens dyraste filmscener som inte kommit med i filmen som planerat. Vi får bland annat se raderade scener från World War Z, X-Men: Days of Future Past, Little Shop of Horrors, The Wizard of Oz, Superman Returns samt Back to the Future.

looper.com +

Relaxfeber

Nu chillar vi lite

Visa inte Video-artiklar
Video / Vackert

Veckan börjar gå mot sitt slut och vädret har börjat bli någorlunda levnadsmässigt även om det inte skulle skada med lite mer värme.

Många har antagligen fått och kanske redan gjort åt sin lön. I natt slår vi över till sommartid vilket betyder att vi får ställa fram våra klockor en timma klockan 02:00 i natt. Antagligen sköter de flesta klockor och datorer man har nu för tiden det själv. Den enda klocka jag själv måste fixa manuellt är köksklockan.

Kommentarerna står till ert förfogande och där kan ni diskutera precis vad som helst. I stort sett i alla fall.

AI har lärt sig designa banor till Dance Dance Revolution

Gör det nästan lika bra som en människa

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Artificiell intelligens

Amerikanska forskare har använt ett neuralt nätverk för att skapa koreografi till dansspelet Dance Dance Revolution (DDR) som gör att det kommer att gå betydligt snabbare att ta fram nya banor till spelet i framtiden.

I vanliga fall skapas DDR-koreografi av spelutvecklarna själva eller av fans med hjälp av DDR-klonen StepMania. Det neurala nätverket som forskarna beskriver i rapporten Dance Dance Convolution studerade under 35 timmar musik med 350.000 tillhörande danssteg för att sedan själv kunna koreografera egna banor till DDR.

I exemplet ovan kan ni kolla in hur en människa och AI:n skapade koreografi för samma låt och de är väl inte helt olika får man väl säga.

theregister.co.uk +

Kolla när någon skriver på en Samsung Galaxy S8

Ännu en läcka på Samsungs nästa flaggskeppsmodell

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

Nästa vecka kommer Samsung till slut att visa upp sin nästa flaggskeppsmodell Galaxy S8 men frågan är om det finns så mycket nyheter kvar att presentera om telefonen med tanke på hur mycket som läckt ut om den de senaste tre månaderna.

I det här videoklippet kan ni kolla in när någon skriver på Galaxy S8:s tangentbord och det ser ju ut att gå helt okej. På onsdag 29 mars kommer Samsung att visa upp Galaxy S8 och Galaxy S8+ officiellt och då är det förhoppningsvis slut med alla läckor.

sammobile.com +

Rykte Åker Call of Duty tillbaka till andra världskriget?

Om det är bluff eller verklighet återstår att se

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

I dag dök det upp lite bilder som påstås vara markdandsföringsmaterial för årets Call of Duty-spel. Spelet på bilderna heter Call of Duty: WWII vilket ju, om det nu inte är en bluff, rätt så starkt antyder att detta spel kommer utspela sig under andra världskriget.

Activision har tidigare sagt att årets upplaga av Call of Duty skulle ta spelserien tillbaka till rötterna. Men om de kommer gå hela vägen tillbaka till 40-talet återstår väl att se när detta spel offentliggörs officiellt.

neogaf.com +
Häng med och vrakdyk på Titanic
Kostar som väntat en slant 
120kg
+
Bobby Green
Konsekvenserna av dålig typografi
Har förstört många saker 
146kg
+
Bobby Green
Domino's hyllar Ferris Bueller's Day Off
Gör kopia på klassisk scen 
108kg
+
Bobby Green