m
r

Rick and Morty: Virtual Rick-ality på ingång till PS VR

Kommer givetvis med en Plumbus

Visa inte Spel-artiklar
Spel / VR

Rick and Morty: Virtual Rick-ality släpptes till HTC Vive och Oculus Rift i våras, men nästa år kommer även ägare av Playstation VR kunna kasta sig in i Rick and Morty-världen.

Rick and Morty: Virtual Rick-ality till Playstation VR har för tillfället inget specifikt releasedatum, men det kommer vara spelbart någon gång nästa år.

Bonusplumbus nedan.

Ryggsäckar fyllda med teknik

Inbyggd laddning, ljus med mera

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Bärbarheter

Om man bär runt på en ryggsäck så är det rätt stor chans eller risk att man har den full med teknik. Och då behöver man kanske ladda dem! Den här serien med ryggsäckar fixar det och det finns tre modeller att välja mellan.

Alla tre har inbyggda lysen både fram och bak och laddning på flera ställen. Den dyraste versionen har även trådlös laddning i en av fickorna, bara att stoppa in telefonen och så laddas den.

Alla tre är riktigt snygga och har löst det tekniska snyggt, men de är rätt dyra. Priserna ligger på mellan 250 och 300 euro vilket ska vara halva priset mot vad de kommer sen. Inte billigt med andra ord.

Polisen har rensat bort 1250 målvaktsbilar i Malmö

Bra jobbat!

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Nyheter

I en post på Facebook berättar Polisen i Malmö att man under året har plockat bort 1250 bilar från stadens gator. Dessa bilar har haft obetalda skulder på mer än 5000 kronor, det kan vara parkeringsböter, skatt eller liknande.

Bilarna har ofta ägts av så kallade målvakter och har i vissa fall haft skulder på miljonbelopp. Det är dock inte målvakterna som använder bilarna utan helt andra människor som inte gillar det där med att vara hederlig.

Enligt polisen är bilarna ofta i dåligt skick och används ofta flitigt i brottsliga sammanhang så att få bort dem från gatorna gör också att andra brott i alla fall försvåras.

Ägarna till bilarna har tre månader på sig att reglera skulderna och hämta ut bilarna, något som sällan görs enligt polisen. Bilarna är oftast i så dåligt skick att de inte säljs utan skrotas.

Skicka julkort med Swish

Eller någon annan bildhälsning

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Appar

Idag uppdaterades bankernas betaltjänst Swish med en ny funktion vilket innebär att man nu även kan skicka med bilder samtidigt som man betalar någon via tjänsten.

Det handlar om förvalda bilder där många för tillfället har julmotiv men det finns även lite mer generella hälsningar som till exempel "förlåt", "unna dig", "tack!" och "grattis på födelsedagen!" skriver Swedroid.

Bildfunktionen i Swish verkar än så länge bara fungera i android-appen. Huruvida funktionen även kommer att dyka upp på iOS framöver har vi för tillfället inga uppgifter om. Illustrationen nedan visas hur det ser ut hos mottagaren när denna får en bildbetalning.

PSX MediEvil på ingång till Playstation 4

Oväntat!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Sony

Under Playstation Experience överraskade Sony med att presentera att en remake av det klassiska MediEvil är på ingång till Playstation 4. Den nya versionen kommer med nymodigheter som 4K-upplösning, nya texturer och lite annat smått och gott som vi förväntar oss från ett nytt spel.

När den nya versionen av MediEvil släpps är för tillfället oklart.

Bonusvideo nedan med lite gameplay från originalversionen.

Tempura-restaurang med Michelinstjärna
Den enda i USA 
103kg
+
Bobby Green
Så här låter realistiska filmdialoger
Intressant som alltid från Nerdwriter1 
124kg
+
Bobby Green
Dokumentär om André the Giant
Kommer nästa vår 
125kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
34.6°
+
Roger Åberg
0