KaptainKristian pratar om Toonami

Och hur viktigt det är med kuration

Visa inte Video-artiklar
Video / Intressant

För många var Toonami-blocket på Cartoon Network en go-to-sektion för att titta på diverse animeserier. KaptainKristian har gjort en ny video där han går igenom Toonamis historia och återkomst.

youtube.com +

Mushkin presenterar eget tangentbord

Möt spejsiga Carbon

Visa inte PC-artiklar
PC / Hårdvara

Under CES 2017 hintade Mushkin om att de är på gång med ett eget tangentbord. Nu har de bidragit med lite mer detaljer och bilder.

Tangentbordet heter Carbon KB-001 och är gjort av anodiserat borstad aluminium. Det har också stöd för RGB, n-key rollover, lås för windowsknappen och är utrustat med Kailh Brown-switchar.

Än så länge har vi inget lanseringsdatum eller några priser. Mer detaljer lär dock anlända när lanseringen närmar sig vilket enligt sajten eteknix kommer att ske inom några månder.

tomshardware.com +

Minecraft drar in 315 miljoner kronor i månaden

Genererar allt mer pengar

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Microsoft tjänar en hel del pengar på Minecraft. Sedan de köpte utvecklarna Mojang av Markus "Notch" Persson år 2014 har spelet bara ökat intäkterna för varje år. Under spelets första tid år 2010/2011 drog det in ungefär 34 miljoner kronor varje månad. Nu är siffran uppe i 315 miljoner kronor varje månad.

Enligt årsredovisningen för 2015/2016 genererade spelet en intäkt på 3,8 miljarder kronor där resultatet ligger på 1,7 miljarder kronor. I årsredovisningen finns också information om att spelet kommer att vidareutvecklas även framöver. Med andra ord kan intäkterna och populariteten komma att fortsätta att växa ett tag till.

digital.di.se +
Visa
Försäljning per månad för Minecraft genom åren
2010/11: 34 Mkr
2012: 125 Mkr
2013: 170 Mkr
2014/15: 232 Mkr
2015/16: 315 Mkr

Premiärdatum för S05 av House of Cards

30 maj

Visa inte Film-artiklar
Film / TV-serier

Passande nog så meddelade Netflix i dag att Frank Underwood kommer återvända till Netflix i den femte säsongen av House of Cards den 30 maj. Som vanligt kommer samtliga avsnitt från denna säsong att släppas det datumet så om man vill kan man bänka sig genom hela säsongen på en dag.

Bonusklipp nedan.

Playdead hintar om sitt nya spel

Visar bild på Twitter

Visa inte Spel-artiklar
Spel / PC

Gillade ni Limbo och Inside? Då kommer lite trevliga nyheter från utvecklarna Playdead. Via Twitter visar de upp en bild från sitt nya spel som de ska ha påbörjat utvecklingen av efter lanseringen av Inside.

Inte helt oväntat ser det ut att bli ett spel i nedtonad färgskala. Det ser också ut som om vi inte kommer att befinna oss på jorden den här gången då karaktären på bilden verkar ha någon sorts rymdhjälm på huvudet medan ett kometliknande föremål kan siktas i bakgrunden. Vi hoppas på mer uppdateringar inom kort!

polygon.com +
Ny vegetarisk kampanjburgare hos Max
BBQ Halloumi 
172kg
+
Bobby Green
En uppblåsbar madrass för hängmattan
Som vi har väntat! 
128kg
+
Roger Åberg
Se cyklisten krascha ner i en ravin
Och sen direkt hoppa upp på cykeln 
144kg
+
Roger Åberg