Fredagsdansen

Video / Övrigt
Ett dansklipp som inte uppskattas av Nordkoreas ledare, Kim Jong-un.
www.youtube.com +

Aston Martin återupplivar Lagonda

Bil / Aston Martin
Aston Martin går idag ut och bekräftar att de har en ny super-sedan på gång. Den nya modellen som kommer att byggas i en mycket begränsad upplaga plockar upp det gamla klassiska namnet Lagonda. Produktionen drar igång i början på nästa år och tyvärr blir det endast Mellanöstern som får ta del av ekipaget.

Bilen kommer att handbyggas i Aston Martins fabriker i Gaydon, Warwickshire och kommer endast att säljas till speciellt inbjudna kunder. Vad härligheten kommer att kosta är oklart men Aston Martins egna ord är:
"The asking price will be commensurate with the car’s exclusivity, quality and luxurious nature."
ASTON MARTIN CONFIRMS BESPOKE SUPER SALOON: THE FINEST OF FAST CARS


Exclusive super saloon sees return of evocative Lagonda nameplate
Innovative special project champions exclusivity
Strictly limited series production from early 2015

Aston Martin is today confirming a bespoke product programme for a new super saloon that will see the revival of the historic Lagonda nameplate in a strictly limited series.

As has traditionally been the case, the Lagonda badge will once again sit proudly on a luxurious and exclusive super saloon.

The stunning luxury super saloon revives the Lagonda ethos of ‘the finest of fast cars’ and will be offered exclusively in the Middle East, as a result of specific market demand.

The return of Lagonda follows in the wake of other headline-grabbing projects such as the One-77 hypercar, V12 Zagato and last year’s CC100 Speedster Concept – then seen as the ultimate Q by Aston Martin car – which started out simply as a centenary celebration design concept and, as a result of exceptional demand, later turned into two customer commissions.

Based on the brand’s existing flexible VH architecture, the new car draws inspiration from the highly sought-after William Towns-designed Lagonda of 1976 and features many of the same cutting edge engineering techniques seen in modern Aston Martin sports cars such as the use of carbon fibre in the body panels.

It will be hand-built by the finest craftsmen and women at Aston Martin’s modern manufacturing facilities in Gaydon, Warwickshire in a dedicated building previously given over to the creation of the One-77 hypercar.

The new super saloon will be offered for sale by invitation only and, while precise pricing details remain confidential, the asking price will be commensurate with the car’s exclusivity, quality and luxurious nature.

Aston Martin Design Director Marek Reichman said: “The debut of this luxury super saloon in the Middle East market will be an exciting moment not only for Aston Martin, but for discerning customers who are seeking the ultimate in luxury and personalisation.

“The new model, like its exclusive siblings the One-77 and V12 Zagato, has been created as a piece of exceptional automotive art. It has been designed and developed entirely in keeping with the spirit and ethos of previous Lagonda super saloons – notably the William Towns Lagonda – and as a tribute to this car it proudly bears the Lagonda nameplate.”

Nytt rekord i Pokémon Red

Spel / Nintendo
Ett nytt speedrun-rekord har slagits och denna gång är det Gameboy-klassikern Pokémon Red som någon lyckats rusa sig genom snabbare än någon annan. Denna glitchlösa "any percentage" speedrun gjordes av Charlie "Exarion" Armitz som fick en sluttid på 1 timme och 51 minuter vilket är en dryg minut snabbare än tidigare rekord. I klippet ovan kan man beskåda denna speedrun samt få den kommenderad av Exarion själv.

Bonusklipp där man kan få sig en snabb injicering glädje, direkt från Japan, kan hittas nedan.
pocketmonster.kotaku.com +

Släppdatum för Frontier's Edge

Spel / Multiplattform
Kartpaketet Frontier's Edge för Titanfall har fått sig ett släppdatum vilket är den 31 juli. Detta paket innehåller de tre nya banorna Dig Site, Haven och Export.
Export: The nearby mines fueled this large Militia settlement, an important exporting hub built on the side of a mountain that recalls the gold rush boom-towns from centuries earlier. Overshadowed by a massive armature that controls an offshore lock system for marine transport, Export caters to close-quarter, house-to-house combat for ground troops

Dig Site: Mining operations are on hold while the Militia defend this crucial asset against IMC attacks. Surrounded by sheer rock walls that offer natural protection against air assault, the site becomes a bloody ground war characterized by titan skirmishes over subtle elevation changes in the terrain, and a mix of short and medium-range engagements for pilots.

Haven: An exclusive beach resort built on the edge of a massive crater lake, Haven normally caters to the wealthy elite of the Frontier. Pilots utilize the sheer walls of hotel skyscrapers to gain high ground while Titans take cover inside art galleries and luxury restaurants.

Kartpaketet ingår i säsongspaketet eller så kan man köpa det separat för runt 90 kronor.
www.computerandvideogames.com +

Comixology erbjuder DRM-fria backuper

Pryl / Serietidningar
Den digitala serietidningsdistributören Comixology erbjuder nu sina kunder att ladda ner DRM-fria backuper för privat bruk. Tyvärr gäller det inte samtliga tidningar i Comixologys mer än 50 000 stora bibliotek utan just nu är det endast tidningar från Image Comics, Dynamite Entertainment, Zenescope Entertainment, MonkeyBrain Comics, Thrillbent och Top Shelf Productions.

Men förhoppningsvis hoppar även DC Comics och Marvel på detta snart så man kan läsa sina serietidningar på sina egna villkor framöver.
gizmodo.com +

2K hintar om Bioshock

Spel / Multiplattform
Igår lade 2K UK ut en mystisk bild på sitt Twitterkonto tillsammans med meddelandet "Oooo, what COULD this mean?!". På bilden syns en naken kvinna med ett äpple där det står "Come bite the apple".

Bilden ser ut att vara en reklamaffisch för "Eve's Garden" som finns i Fort Frolic i det första Bioshock-spelet.

Någonting relaterat till Bioshock verkar alltså vara på gång. Men frågan är vad det är? Vad tror ni?
www.computerandvideogames.com +
bloggportalen