Billigt Metroid Prime Trilogy just nu

Spel / Nintendo

För några veckor sedan blev det känt att Nintendo skulle börja sälja Wii-spel i sin eShop. Ett av de första spelen man skulle släppa var Metroid Prime Trilogy vilket som bekant innehåller de tre Metroid Prime-spelen.

Just nu så kostar denna samling endast 100 kronor då man kapat priset med hälften fram till den 5 februari. Så om man är sugen på denna samling och har en Wii U så är det bara till att fynda nu på direkten.

www.nintendo.com +

Första videotestet på nya Mazda Miata

Bil / Mazda

I september förra året visade Mazda upp den mycket efterlängtade uppföljaren till succémodellen Miata/MX-5. Nu har Auto Express publicerat deras videotest på den, och så här tycker de efter den korta provturen.

jalopnik.com +

Ubisoft släpper Heroes of Might and Magic III

Spel / Multiplattform

Strax innan jul blev det känt att Ubisoft skulle släppa en uppdaterad version av turordningsbaserade strategispelet Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia från 1999 under januari månad.

The fifteen year-old title comes back with a full HD lift thanks to the refined work done on graphics. Players will relive the iconic Heroes III adventure as they thrive through seven campaign scenarios and 48 skirmish maps. They will also enjoy a local multiplayer mode, a map editor and a Steam lobby (only for PC players), in which they can share their experience with other fans of the franchise.

Denna version av spelet släpptes under gårdagen och kan köpas till plattor (iOS, Android) samt Windows-datorer.

  tack Axel might-and-magic.ubi.com +

Microsoft sneglar på CyanogenMod

Android / Övrigt

The Wall Street Journal rapporterar om ett rykte att Microsoft sneglar på att investera i Open Source-systemet CyanogenMod. Varför Microsoft vill göra detta är oklart men CyanogenMod har länge snackat om att öppna upp Android till alla och ta bort Googles kontroll över plattformen. Något som sannolikt blir lättare att göra med lite Microsoft-stålar i ryggen.

Microsoft would be a minority investor in a roughly $70 million round of equity financing that values Cyanogen in the high hundreds of millions, one of the people said. The person said the financing round could grow with other strategic investors that have expressed interest in Cyanogen because they’re also eager to diminish Google’s control over Android.

Varken CyanogenMod eller Microsoft har kommenterat detta rykte i skrivandets stund.

blogs.wsj.com +

Conan spelar Mortal Kombat X

Spel / Multiplattform

Nytt klipp från Conan O’Brien Clueless Gamer-grej och denna gång spelar man kommande Mortal Kombat X.

På tal om Mortal Kombat X så blev det nyligen känt att Ermac kommer vara spelbar i spelet.

www.polygon.com +

Tidningen FOTO lägger ned

Foto / Övrigt

Idag är en dag av avsked tydligen. Jag säger hejdå och slutar här på Feber, Mac-sajten TUAW lägger ned och nu kommer även nyheten att den klassiska fototidningen FOTO lägger ned.

Tidningen FOTO har funnits i 75 år men marsnumret kommer att bli tidningens sista. Anledningen är de svåra tider som tidningsbranschen har och tidningen är helt enkelt inte lönsam.

Läste du tidningen FOTO?

www.kamerabild.se +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen