Netherrealm visar upp Darkseid i Injustice 2

Laser överallt!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

I Injustice 2 kommer vi få slåss med, och mot, Darkseid och Netherrealm har släppt en video som visar Darkseids attacker och specialförmågor.

Injustice 2 släpps 19 maj.

injustice.com +

Samsung släpper kernel-kod för Exynos 8895

Custom Rom-dags!

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

Har du lagt vantarna på nya Galaxy S8 och känner att Samsungs mjukvara inte håller måttet och vill hellre köra typ Lineage OS eller någon annan Custom Rom? Då har vi lite goda nyheter då Samsung har släppt källkoden för kerneln i Exynos 8895, vilket betyder att utvecklare har möjlighet att skapa och porta Custom Roms till den nya flaggskeppsluren. .

Vill du pilla med källkoden så hittar ni den här: Kernel-kod till S8 (SM-G950). Och här: Kernel-kod till S8+ (SM-G955).

androidpolice.com +

PlayStation 4 fortsätter att ge Sony lite klirr i kassan

Finns nu runt 60 miljoner PlayStation 4-konsoler i världen

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Sony

I sin senaste finansrapport meddelade Sony att man lyckats sälja 20 miljoner PlayStation 4-konsoler under det senaste finansåret (1 april 2016 till 31 mars 2017). Det har varit konsolens bästa år hitintills och innebär nu att Sony lyckats få ut 60 miljoner konsoler på marknaden.

Sony förväntar sig dock inte sälja lika många konsoler under detta finansår då man estimerar att "endast" få ut 18 miljoner konsoler fram till den 31 mars 2018. Om man lyckas med det får vi väl reda på om ett år men gör man det så har man sålt fler konsoler än vad PlayStation 2 gjorde under samma tid. PlayStation 2 sålde nämligen strax över 71 miljoner enheter efter fyra år men den konsolen hade dock en relativt trög start då den var en bristvara under en period. PlayStation 2 sålde även sammanlagt 150 miljoner enheter under sin livstid något som sannolikt inte allt för många konsoler kommer lyckas med.

Som vanligt så är speldivisionen den som presterade bäst för Sony med ett rörelseresultat på 135,6 miljarder yen vilket är det högsta för speldivisionen sedan finansåret 1998.

theverge.com +

Nu finns Messenger Lite i Sverige

Fast bara för Android

Visa inte Webb-artiklar
Webb / Facebook

Facebooks Messenger blir bara mer och mer bloated för varje uppdatering, men nu finns Messenger Lite att ladda ner för de som vill ha en lite mer avskalad upplevelse. Egentligen har Facebook gjort den här versionen för folk med usla telefoner eller dålig uppkoppling, men den kanske fungerar bättre för folk med supertelefoner också.

Lite-versionen finns inte till iPhone.

play.google.com +

Dammsugaren som är rädd för springor

Skriker för sitt liv

Visa inte Video-artiklar
Video / Kul

Det är inte lätt att vara en dammsugare, hela tiden får man ta skit utan att någon uppskattar en. Sen blir man inlåst i ett skåp och bortglömd i en vecka. Är man dessutom rädd för springor som den här dammsugaren är blir ju inte tillvaron direkt enklare.

Snabbast i världen att få full pott i bowling
Strike! 
189kg
+
Bobby Green
Luftfria däck snart även till cyklar
Aldrig mer punktering 
157kg
+
Bobby Green
Musik skapad för Commodore 64
Med ett program på endast 256 byte 
132kg
+
Bobby Green