m
Vi har tagit en titt på Samsung Galaxy S9 och S9+
Små, men trevliga, uppgraderingar 
35.8°
+
André Stray
Läs allt från Mobile World Congress

Lanseringvideo till Samsung Galaxy S9 läckt

Nu kan nog inte så mycket mer läcka

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

Senare idag kommer Samsung att presentera Samsung Galaxy S9 och S9+ på Mobile World Congress men otaliga läckor har gjort att vi antagligen redan vet det mesta som går att veta om de nya modellerna.

Igår läckte även lanseringsvideon till Galaxy S9 ut och här kan ni ta den titt på den. Den är tre minuter lång och inte jätterolig.

  tack Katten Jansson droid-life.com +

Krocktest med nya Volvo V60

Det här händer vid en krasch

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Volvo

Om man skulle råka damma in i en vägg i 64 km/h med nya Volvo V60 händer det här.

Även BMW har fuskat med sina dieselbilar

Har nu erkänt trots tidigare nekande

En dieseldriven BMW
Visa inte Bil-artiklar
Bil / BMW

Hösten 2015 bubblade det upp att Volkswagen fuskat med sina dieselmotorer och resten är som ni säkert vet historia. Helt plötsligt fick alla biltillverkare ögonen på sig och massiva utredningar drogs igång. En av de som prompt hävdade att de var oskyldiga var BMW, men nu visar de sig att så inte alls var fallet. Tillverkaren bekräftar själva att det finns en "felaktig mjukvara" i två av deras bilmodeller - 5-serien och 7-serien med sexcylindriga motorer. Dessa ska inte tillverkas längre men är så nya att de är Euro 6-klassade. På den tyska marknaden ska det finnas 11.000 stycken bilar med den felaktiga mjukvaran, hur många som finns utanför landet är oklart för tillfället. Om det nu ska ske en återkallelse av drabbade bilar återstår att se.

Kinesisk startup visar elbil med 992 hästar i Genève

Det här är LVCHI Autos Venere

Visa inte Bil-artiklar
Bil / Elbilar

LVCHI Auto är en kinesisk startup och på bilmässan i Genève kommer de att ställa ut sin eldrivna superbil Venere. Den ska ha 992 hästar från fyra stycken elmotorer och mäter hela 5,1 meter på längden. Dessutom har den en jättetuff logga som får vilket Transformers-fan som helst att gå igång. Venere ska göra 0-100 km/h på under tre sekunder och ha en räckvidd på 50 mil.

Enligt företaget är det här inte ett koncept utan en bil redo för produktion. Mer om den lär vi få när mässan väl slår upp sina dörrar nästa månad.

Discord lanserar Discord Verified Servers för esport

Låter fans komma i kontakt med sina favoritlag

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Esport

Chat-appen Discord har knutit några av världens mest kända esport-lag till sin senaste satsning Discord Verified Servers vilket innebär att lagen kommer att använda Discord Verified Servers som sin officiella plattform när de chattar med sina fans.

Discord Verified Servers är en tjänst från Discord som innebär att den som står bakom chatt-kanalen är verifierad vilket säkerställer att discord-användarna kan vara säkra på vem de faktiskt chattar med. Initialt sägs Discord ha knutit till sig esportare som Team Liquid, DreamHack samt många av världens professionella lag från Overwatch League. Team Liquid skriver i ett uttalande:
"When it came to making a decision on what voice communication software Team Liquid would use to communicate and create community with our fans, there was no question that Discord was the obvious choice. There's simply nothing that rivals the quality of the product."
Exakt hur dealen mellan Discord och esport-lagen ser ut rent ekonomiskt framgår inte.

Pandora - Trust Me
Fredagsklassikern 
131kg
+
Bobby Green
3 miljoner prickar blev till porträtt
Tog 300 timmar att göra 
139kg
+
Bobby Green
Happy Meal ska bli mer hälsosam
McDonald's förändrar barnmenyn 
176kg
+
Bobby Green
Krama varandra i kommentarsfältet!
Vanligt, hederligt hyfs regerar 
106.4°
+
Roger Åberg
0