m

Google slänger in Instant Apps i Play Store

Testa appar utan att ladda ner

Visa inte Android-artiklar
Android / Google

Google Instant Apps har varit tillgänglig i webbläsaren sedan en tid tillbaka, men nu har gänget även slängt in möjligheten att testa appar utan att ladda ner dem direkt från Play Store. Vissa appar i butiken kommer du kunna köra genom att klicka på Try Now-knappen, vilket startar appen på momangen utan att du behöver installera den.

För tillfället är det endast en handfull appar som går att köra utan nedladdning som bland annat Skyscanner, NYTimes Crosswords och Buzzfeed-appen. Samtliga Instant Apps-appar har ni här: Instant Apps på Play Store.

Pixel 2 genomgår JerryRigEverythings stresstester

Bör inte böjas

Visa inte Android-artiklar
Android / Google

JerryRigEverything har tagit en titt på nya Pixel 2 för att se hur hållbar telefonen är. Skärmen är precis lika stabil och reptålig som andra flaggskepp på marknaden, men baksidan är relativt enkel att repa. Något som upptäckts är att telefonen inte bör böjas då Google placerat antennlinjen på ett ställe som gör att enheten kan knäckas om den böjs för intensivt. Så om du är sugen på en Pixel så bör du köpa ett skal, eller i alla fall skin, så att baksidan håller sig ren och fräsch samt tänka på att enheten inte bör böjas.

iFixit har plockat isär Google Pixel 2 XL

Kollar hur klämfunktionen fungerar

Visa inte Android-artiklar
Android / Google

Googles senaste lur Pixel 2 XL är här och självklart måste då iFixit plocka isär den. Den bjuder kanske inte på några jättestora överraskningar, men man får i alla fall reda på hur funktionen där man klämmer på telefonen för att få upp assistenten fungerar. Det är delen nedan som ligger längs kanterna och som känner av när handen trycker på sidorna. Vill du läsa mer om just det, klicka på länken och hoppa till punkt 12!

ZTE presenterar Axon M

Två telefoner i en!

Visa inte Android-artiklar
Android / ZTE

ZTE har presenterat Axon M som är en aningen unik telefon. Enheten är utrustad med två stycken 5,2 tum stora displayer med Full HD-upplösning som sitter ihop med ett stycke gångjärn. På insidan sitter det en Snapdragon 821 och 4GB ram, vilket inte gör att enheten hamnar på några prestandatopplistor men duger gott och väl för vanlig användning.

Det unika är förstås de dubbla skärmarna som du kan använda på flera olika sätt. Antingen kan du använda ena skärmen precis som på en vanlig telefon, eller så kan du vika upp enheten som låter dig köra två appar samtidigt. Eller så kan du köra en app på båda displayerna. Enligt ZTE har de optimerat 80 av de 100 mest populära Android-apparna så att de ska fungera i det sistnämnda läget.

Telefonen kommer släppas i USA där den endast kommer vara tillgänglig hos AT&T via abonnemang.

Här under ser ni en video där The Verge tar en titt på telefonen.

  tack Simon theverge.com +

The Verge recenserar Google Pixel 2

Verkar vara rackarns bra

Visa inte Android-artiklar
Android / Google

Google visade upp Pixel 2 och Pixel 2 XL för någon vecka sedan och givetvis har The Verge lagt vantarna på ett par exemplar för att se hur bra årets Google-telefoner presterar. För att göra en lång historia kort så verkar båda versionerna riktigt trevliga med bra kameror och mjukvara, men missar fullpotten då den saknar hörlursuttag och avancerade kamerainställningar.

Pixel 2 och Pixel 2 XL börjar skeppas i slutet av oktober.

Så här bor man i Japan
Följ med hem till en helt vanlig familj 
130kg
+
Roger Åberg
Det här gör bildförhållande för filmer
Betyder en hel del 
179kg
+
Bobby Green
Underbar tur på puder
Åh, lyxen! 
254kg
+
Roger Åberg
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
19.4°
+
Roger Åberg
0