m
Vi har kollat in nya Volvo V60!
Vi säger bara en sak: Wow! 
79.3°
+
Roger Åberg
0

Smart visp för kökslådan

Om du har det lite rörigt

Visa inte Hem-artiklar
Hem / Kök

Det klart värsta köksredskapet i mina kökslådor är vispen då en allt trasslar in sig i andra saker och tar väldigt mycket plats. Nu kanske det ät lite av ett i-landsproblem men även sådana kan ju få ha fiffiga lösningar. Denna visp tycker jag känns som just en utmärkt lösning på problemet.

Vispen heter BEATER (eh?), är designad av Ding3000 och kommer att distribueras av Normann Copenhagen.

Sköna stickers lyser på natten

Att sätta upp på väggen

Kylskåp med retro-känsla

Vill ha!

Visa inte Hem-artiklar
Hem / Kök

Kylskåp kan vara den osexigaste prylen i köket. Antingen är de vita och slitna eller überhightech med inbyggda skärmar och vattendimm-system. Alternativet att man sätter en annan frontlucka på det och maskerar kylskåpet som ett vanligt högskåp förekommer ju också, men det är ju just för att de är så fula att titta. Spanska Portobello Streets kylskåp är dock något helt annat.

Kylskåpen har härlig retro-känsla och finns i en mängd olika utföranden och färger. Visst, de kostar en hel del, från runt 3 000 dollar upp till häftiga 11 200 dollar, men de är ju så sjukt snygga!

Väckarklocka utan avstängningsknapp

Tortyr?

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Klockor

Har du svårt att ta dig upp på morgonen? Det har i alla fall Paul Sammut som därför bestämde sig för att bygga en lite speciell väckarklocka.

Klockan i sig har ingen knapp för att snooza eller ens för att stänga av alarmet när de väl ringer. Något som ändå får sägas vara lite jobbigt när man vaknar av oljudet. Vill du stänga av den så måste du istället slå in en pin-kod på en trådlös panel du kan placera var du vill i din lägenhet, Paul själv har valt badrummet.

För dig som nu tänker att du alltid kan dra ut kontakten om du inte orkar upp ändå så får du tänka om. Paul har nämligen bestämt sig för att bygga in ett batteri som gör att klockan fortsätter tortera dig även med sladden utdragen.

Klockan har fått namnet Ramos och kommer att komma i två versioner, en vid namn LED Ramos som kostar 160 dollar och en med namnet Nixie Ramos som kostar så mycket som 350 dollar. Den senare är den du kan se i videon där "skärmen" består av rör. Du kan även beställa en handbyggd specialversion där du själv kan välja träslag med mera.

Paul vill ha 75 000 dollar för att det hela ska bli verklighet, just nu har han 17 500 dollar och 45 dagar kvar.

Snygg fläkt i trä

Vaxad teak är bekvämt att vila ögonen på

Visa inte Hem-artiklar
Hem / Design

Kackiga bordsfläktar i ful vit plast är så tråkiga att han hellre viftar sig själv sval med ett gem. Hade man dock haft den här läckerbiten ståendes på golvet hade i alla fall jag kört en Carola-imitation varje dag.

Den läckra fläkten är designad av Witold Szostak och består av en ram i rostfritt stål och innanmäte i glasfiber medan utsidan och själva fläktbladen är tillverkade i vaxad teak. Riktigt läckert.

Pris och liknande fås efter förfrågan.

Bre olivolja på mackan
Nytt från Zeta 
195kg
+
Bobby Green
Nu kan du köpa Adidas Archive M1
Den sköna retroklockan 
103kg
+
Bobby Green
Metallica fick Polarpriset 2018
Jämförs med Wagner och Tjajkovskij 
200kg
+
Bobby Green
Krama varandra i kommentarsfältet!
Vanligt, hederligt hyfs regerar 
104.7°
+
Roger Åberg
0