Nokia och Apple kommer överens

Slutar bråka i rätten

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Nokia

Nokia och Apple har båda högar med patent. Mellan de två bolagen har det dock inte varit så jättetrevligt efter det att Nokia stämde Apple, men nu har man äntligen kommit överens. I dealen ingår att Nokia ska leverera nätverksinfrastruktur till Apple och att Apple ska börja sälja Nokias hälsoprylar igen, de som tidigare såldes under varumärket Withings.

Förutom detta, som mest känns som lull-lull, kommer Apple att betala en summa till Nokia. Exakt hur mycket kommer vi att få reda på när Nokia släpper sin nästa kvartalsrapport.

Vi har klämt på Sony Xperia XZ Premium

Spegel, spegel i handen där

Visa inte Android-artiklar
Android / Sony

Sony Xperia XZ Premium är Sonys nya storhet. Bra specifikationer, en kamera som spelar in slowmotion i 960 bilder per sekund och en baksida som man kan spegla sig i. Låter ju fantastiskt! Men är det verkligen ok att våren 2017 släppa en telefon som har så lite skärm på så mycket yta?

Det ska vi ta reda på nu tänkte vi. Vad är era spontana tankar om den här telefonen?

Apple vill få folk att switcha till iPhone

Släpper lite reklamfilmer

Visa inte iPhone-artiklar
iPhone / Övrigt

Apple verkar vilja förklara för folk att det är lätt att byta till iPhone. Därför har man gjort ett antal filmer som på ett enkelt sätt förklarar detta. Kanske för enkelt sätt?

Läckt bild visar Samsung Galaxy S8 Active

Påminner om LG G6

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

Inte helt oväntat har Samsung en lite mer hållbar version av Galaxy S8 på ingång. Enheten går under namnet S8 Active och granskar vi bilden ovan så kan vi se att Active-versionen verkar skippa Inifinity-displayen och kör i stället på en platt skärm. De rundade skärmhörnen verkar vara kvar, vilket helt ärligt får enheten att se ut som en bulkigare variant av LG G6.

Försäkringsbolag har kallat Samsung Galaxy S8 för årets mest bräckliga telefon, så om du vet med dig att du är lite klumpig och har en tendens att tappa dina telefoner så kanske det är värt att skippa S8 och köra på S8 Active i stället när den släpps.

OnePlus satsar hårt på kameran med OnePlus 5

Samarbetar med DxOMark

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / OnePlus

OnePlus har meddelat att de kommer satsa ordentligt på kameran i kommande OnePlus 5 som väntas visas upp senare i sommar. Företaget har nämligen samarbetat med kameraexperterna DxOMark för att kunna leverera en så bra mobilkamera som möjligt.

Om detta betyder att OnePlus 5 kommer trycka ner HTC U11 från förstaplatsen från DxOMarks topplista är för tillfället oklart.

En låt om att rappare bara mumlar nu för tiden
Parodi på Kendrick Lamars Humble 
146kg
+
Bobby Green
Mac Lethal rappar sin pizzabeställning
Fick du med allt? 
118kg
+
Bobby Green
En kilometer lång utomhuspool mitt i Stockholm
Intressant designförslag 
256kg
+
Bobby Green