Nu funkar Samsung Pay med ICA Banken

ICA Bankens kunder kan nu börja betala med mobilen

Foto: ICA Banken
Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Samsung

Idag lanserar ICA möjligheten för dem som är anslutna till ICA Banken att betala sina varor med Samsungs mobilbetalnings-tjänst Samsung Pay.

Det innebär att de som har bank- eller kreditkort hos ICA Banken nu kan lägga in dessa i Samsung Pays digitala plånbok för att därefter välja detta kort i digitalt format när det är dags att betala något där man kan betala med Samsung Pay. Det går att lagra upp till tio stycken olika bank- eller kreditkort i Samsung Pay.

I dagsläget har följande mobiltelefoner stöd för Samsung Pay:
Samsung Galaxy A5 (2016 och 2017)
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8+

Även Samsungs smartklocka Gear S3 går att använda för att betala med Samsung Pay.

  tack Patrik L icabanken.se +

Logitech släpper Slim Combo

Nytt tangentbordscase till iPad Pro

Visa inte iPad-artiklar
iPad / Tillbehör

Logitech har visat upp ett nytt tangentbordsfodral till iPad Pro vid namn Slim Combo. Det ska, enligt Logitech, vara ett mångsidigt tangentbord som går att använda på flera olika sätt, vilket demonstreras i bilderna här nere. Tangentbordet kopplas till paddan via Connector-porten på baksidan.

Slim Combo finns tillgängligt till både iPad Pro 10.5 och iPad Pro 12.9. Priset ligger på 1499 eller 1599 kronor beroende vilken padda du har.

Problem med bredbandstelefoni för Telias kunder

Hela landet ska vara drabbat

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / Övrigt

Flera medier rapporterar att Telia-kunder som använder Telias bredbandstelefoni har drabbats av driftstörningar under dagen.

Problemen ska ha dragit igång vid 10-tiden i morse och det ska påverka Telia-kunder i hela landet men omfattningen av driftstörningarna är än så länge inte kända.

Detta innebär bland annat att de drabbade kunderna inte kan ringa nödnumret 112 och skulle de vara tvungna att göra det så får de drabbade kunderna använda sina mobiltelefoner.

Lite mer info om OnePlus 5 läcker

Another day, another OnePlus 5-läcka

Visa inte Mobil-artiklar
Mobil / OnePlus

OnePlus 5 kommer visas upp ikväll, mer specifikt 18:00, men redan nu kan vi se telefonen från flera håll och kanter tack vare diverse läckare. Bland annat har mästerläckaren och Venture Beat-redaktören Evan Blass lagt upp bilden ni ser ovan på Twitter. Bilderna visar egentligen inget nytt, utan endast telefonens fram- och baksida, som för övrigt ser riktigt fina ut.

Sedan har vi ytterligare ett Twitter-inlägg som visar telefonen. Eller kanske med de nya skalen. I Twitter-inlägget nedan ser ni telefonen liggandes i sin låda och de fyra nya skalen som påminner skarpt om skalen till 3 och 3T fast med nytt hål för kameran.


Tekniksidan True Tech har dragit sitt strå till läckstacken och har levererat lite specifikationer på telefonen:

Sist men inte minst så har vi lite information från The Verges studiebesök på OnePlus där gänget avslöjar att telefonen kommer ha något som kallas för Reading Mode, vilket ska få skärmen att likna en e-boksläsare.

Hur som helst. Salt och så vidare. Klockan 18:00 smäller det.

Nu kan man prova South Park: Phone Destroyer

Släpptes tidigt i Norden

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Mobilspel

Under förra veckans E3-mässa så offentliggjorde Ubisoft South Park: Phone Destroyer för mobiltelefoner. Spelet har nu smyglanserats i Norden vilket ju innebär att vi i Sverige kan spela det nu. Spelet finns både till Android och och iOS så det är väl bara till att sätta igång.

Spelet är ett free-to-play-spel där man samlar kort som man då bygger lekar av. Korten använder man för att attackera sina motståndare med och de kan så klart även uppgraderas genom andra kort.

Renovering av en klassisk leksaksbil
Hot Wheels från 1968 får nytt liv 
107kg
+
Bobby Green
New York 1930 jämfört med i dag
Väldigt lite selfies förr 
103kg
+
Bobby Green
Full gas med BMW M1 ProCar
Mumma! 
125kg
+
Bobby Green