Ny trailer visar co-op i Assassin's Creed: Unity

Spel / Multiplattform
En av de stora nyheterna i Assassin's Creed: Unity är att man kommer kunna spela vissa uppdrag tillsammans med upp till tre andra personer. I den här videon får vi se hur ett sådant uppdrag kan se ut.

Assassin's Creed: Unity släpps den 13 november till Xbox One, PS4 och PC.
www.allgamesbeta.com +

Specialdesignad 3DS XL liknar en NES-kontroll

Spel / Nintendo
Idag meddelade Nintendo att de kommer att släppa flera nya specialdesignade 3DS XL-modeller (detta är inte "New 3DS" utan den modell som finns ute sedan länge).

En av de nya designerna liknar en stor Nes-kontroll. Den andra modellen släpps i samband med Persona Q: Shadow of the Labyrinth och ytterligare en design som vi hört om tidigare är för Super Smash Bros.

Super Smash Bros-modellen kommer att släppas i Europa den 3 oktober. Huruvida de två andra modellerna kommer att släppas i Europa eller inte återstår att se. Än så länge är de bara bekräftade för USA.
www.allgamesbeta.com +

Super Bad Mario

Spel / Övrigt
Klipp där någon slängt in Super Mario i en rad olika fail-klipp.
www.youtube.com +

Veckans PSN-uppdatering

Spel / Sony
I dag körde Sony igång en rea som innehåller en massa klassiker så som Bishi Bashi Special, Castlevania: Symphony of the Night och God Hand. En lista på allt som denna rea innehåller kan hittas här.

I dag dök FIFA 15-demot även upp på PlayStation 4 och PlayStation 3 så om man är sugen på lite fotboll så kan man ladda ner det demot i dag.

På PlayStation 4 kan man i dag köpa Destiny och Warriors Orochi 3 Ultimate. På fredag släpps även Madden NFL 15 och NHL 15.

PlayStation 3 får Destiny samt Warriors Orochi 3 Ultimate i dag och Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM Revolution samt NHL 15 på fredag.

PlayStation Vita får Hyperdimension Neptunia ReBirth1 och Warriors Orochi 3 Ultimate

En komplett lista på allt som släpps i PlayStation-affären denna vecka kan hittas via länken nedan.
blog.eu.playstation.com +

iOS/Android: Stadsplanera med SimCity Build It

iPhone / Spel
EA berättade idag att ett nytt spel, SimCity Build It, är på gång till iOS och Android. Mer än så vet vi ännu inte mer än att det troligen blir gratis att ladda hem. Läs mera och följ utveckling på EA.

EA själva säger om spelet: "The choices you make evolve your city in a variety of ways. Meet your citizens’ needs to keep them happy, or make questionable choices and feel your citizens’ wrath.
Pinch, zoom, and rotate 360 degrees as you manage your city in the palm of your hand. With countless buildings and vivid, 3D-quality graphics, it’s the most advanced mobile building simulation game."
www.computerandvideogames.com +

SEGA släpper sandlådespel

Spel / Övrigt
Här får man sig en titt på ett kommande spel från SEGA som är på gång för japanska arkadhallar. Spelet heter E~deru Sunaba och går ut på att man skall manipulera någon form av massa som själva spelvärlden projekteras på. Genom att flytta runt sanden bygger man saker som kanaler och kullar i spelet.
kotaku.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen