Gamescom 2017 Ny trailer för Dragon Ball FighterZ

Androids!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Bandai Namnco släppte i dag en ny trailer för Dragon Ball FighterZ där man visar upp några nya karaktärer för spelet. Som man kan se i trailern så kommer Androiderna vara med i spelet vilket kanske inte var allt för oväntat då de ju är mycket populära karaktärer från serien. Trailern visar även hur Krillin och Piccolo kommer se ut när man spelar spelet.

Bandai Namco visade även upp en specialutgåva som bland annat innehåller en 18 centimeter hög Goku-staty.

Dragon Ball FighterZ släpps under februari månad 2018 till Windows, PlayStation 4 och Xbox One. Men vissa kommer kunna prova det rätt så snart redan genom en stängd beta som man kan anmäla sig till redan i dag på både PlayStation 4 och Xbox One one.

Gamescom 2017 Åtta minuter Far Cry 5

Utvecklarna berättar

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Ubisoft är såklart på plats nere i Köln för den pågående spelmässan där för att visa upp sina spel. Ett av spelen man visar upp är Far Cry 5. Demot man visar där är samma som man visade på E3 för några månader sedan men i klippet ovan kan man se när någon av utvecklarna tar en alternativ rutt genom detta demo.

Far Cry 5 släpps den 27 februari till Windows, PlayStation 4 och Xbox One.

Bonus-Far Cry 5 nedan.

Gamescom 2017 Age of Empires IV offentliggjort

Relic utvecklar

Visa inte Spel-artiklar
Spel / PC

I går kväll så offentliggjordes det ett nytt Age of Empires-spel som utvecklas av Homeworld- och Company of Heroes-utvecklaren Relic Entertainment. Serien har tidigare utvecklats av Ensemble Studios men då den studion lades ner 2009 har Microsoft Studios fått leta upp en ny utvecklare för RTS-serien.

Sist vi fick ett nytt Age of Empires-var 2005 men innan Age of Empires IV släpps kommer Microsoft Studios att släppa Age of Empires: Definitive Edition den 19 oktober. Age of Empires: Definitive Edition är en uppdaterad version av det första spelet och efter det väl är släppt så kommer man även utveckla uppdaterade versioner av Age of Empire II och III.

Gamescom 2017 Släpptrailer för Destiny 2

Snart är det fan dags!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Det är fortfarande några veckor kvar Destiny 2 släpps men det har inte hindrat Activision från att släppa en släpptrailer för spelet.

Destiny 2 släpps till PlayStation 4 samt Xbox One den 6 september och till Windows släpps det den 24 oktober.

via Youtube

Gamescom 2017 Spana in en rymdstridmatch från Star Wars: Battlefront II

Yoda flyger rymdskepp

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Precis som utlovat så visade EA nyss upp rymdstriderna från Star Wars: Battlefront II. Detta spelläge heter Starfighter Assault och stödjer upp till 24 spelare som då kan flyga omkring i klassbaserade rymdskepp. Det finns också hjälteskepp så som Årtusendefalken, Poe Damerons svarta X-wing och Darth Mauls Scimitar. Dessa skepp har alla olika förmågor som kan hjälpa laget till seger.

Denna del av spelet utvecklas av Criterion Games som ju en gång i tiden låg bakom Burnout-spelen. Star Wars Battlefront II släpps den 17 november till Windows, PlayStation 4 och Xbox One. Men redan den 6 oktober kommer man kunna prova spelet genom en öppen beta som drar igång då.

Kylklampen som är specialgjord för ölburkar
Eller flaskor. Eller läsk.  
207kg
+
Roger Åberg
Därför lät trummor på samma sätt under 80-talet
Ett studiomisstag 
150kg
+
Roger Åberg
Den här vill jag ska rädda mig
Snyggt koncept 
116kg
+
Roger Åberg