Lira Call of Duty: Advanced Warfare gratis helgen

Spel / PC

Det märks att julkänslan börjar infinna sig. Eller i alla fall att julhandeln är i full gång. För nu kommer det en hel del erbjudanden med nedsatta priser på spel och annat trevligt.

Ett erbjudande gäller nu i helgen då Call of Duty: Advancede Warfare är gratis att spela online på Steam. Dessutom är själva spelet nedsatt med 25 procent. Så passa på att lira i helgen.

www.vg247.com +

Speltoppen vecka 49

Spel / Multiplattform

Multiformat (per plattform)
1.FIFA 15 (PS3)
2.Far Cry 4 (PS4)
3.The Crew (PS4)
4.Super Smash Bros. (WiiU)
5.Grand Theft Auto V (PS4)
6.Just Dance 2015 (Wii)
7.NHL 15 (PS3)
8.FIFA 15 (360)
9.Pokemon Omega Ruby (3DS)
10.FIFA 15 (PS4)
11.Call of Duty: Advanced Warfare (PS3)
12.NHL 15 (360)
13.Minecraft (PS3)
14.Skylanders: Trap Team (Wii)
15.Kingdom Hearts HD 2.5 Remix (PS3)
16.The Sims 4 (PC)
17.Assassin's Creed Unity (PS4)
18.Pokemon Alpha Sapphire (3DS)
19.Skylanders: Trap Team (PS3)
20.Football Manager 2015 (PC)

Multiformat
1.FIFA 15
2.NHL 15
3.Skylanders: Trap Team
4.Far Cry 4
5.Call of Duty: Advanced Warfare
6.The Crew
7.Minecraft
8.Just Dance 2015
9.Grand Theft Auto V
10.Lego Batman 3: Beyond Gotham
11.Dragon Age: Inquisition
12.Assassin's Creed Unity
13.Disney Infinity 2.0
14.Super Smash Bros.
15.Pokemon Omega Ruby
16.Destiny
17.Kingdom Hearts HD 2.5 Remix
18.The Sims 4
19.Lego Marvel Super Heroes
20.Pokemon Alpha Sapphire

dataspelsbranschen.se +
Läs mer...

Snart kan du gå på virtuell husvisning med Oculus Rift

Pryl / Virtuell verklighet

Att köpa bostad är en stor investering som kräver en hel del eftertanke. Därför blir det lätt en massa spring på olika visningar både i syftet att få inredningsinspiation och att faktiskt kolla på objekt som är till salu. Och ännu knepigare att bilda sig en uppfattning är det när det kommer till hus som inte ännu är byggda. Då får man sitta och kolla inspirationsbilder och planritningar om man inte hittar några visningshus i närheten att undersöka.

Men snart kan du kanske slippa passa en massa husvisningstider. Uppsalaföretaget Boldarc lanserar nu husvisningar för Oculus Rift som innebär att du kan gå runt i de virtuella bostäderna och dessutom möblera och byta färg på väggar och tak för att se hur huset eller lägenheten skulle passa just dig. Får teven plats? Blir det för trångt med sängen i det lilla sovrummet?

Just nu är det bostäder från Widerlöv och Co. som har testats i Oculus Rift och fastighetsmäklaren ser stor potential inför framtiden i form av minskade kostnader och en bättre upplevelse för kunden. De bostäder som visats än så länge är framtagna av spelutvecklare och programmet som styr det hela rullar på en spelmotor.

Jag hoppas och tror att det här är något som lanseras brett framöver.

youtube.com +

Xbox One sålde mer än Playstation 4 i november

Spel / Multiplattform

Sony har sedan lanseringen av nästa generationens konsoler hela tiden legat före Microsoft i försäljning. Men under november gjorde Xbox One en upphämtning och har nu för första gången sålt i fler enheter under en månad än vad Playstation 4 gjort. Xbox One var den bäst säljande konsolen i både USA och Storbritannien under november och antagligen är det prissänkningarna som ligger bakom uppgången. Totalt sålde Xbox One i 1,2 miljoner exemplar.

Xbox One passerade nyligen 10-miljonersträcket medan Playstation 4 under samma tid hade 13,5 miljoner sålda enheter. Vi får se om de lägre priserna kan få Microsoft att komma ikapp helt.

www.theverge.com +

Vad är Borderlands Remastered Edition för nåt?

Spel / Multiplattform

Det verkar som att Borderlands kan komma att släppas i en upphottad version till de nya konsolerna. Ett spel som kallas för Borderlands Remastered Edition har nämligen åldersmärkts på en Australiensisk åldersmärkningssida. Märkningen blev MA15+ precis som det första spelen i serien.

Gearbox har inte gjort något uttalande kring denna titel och till dess får vi se det hela som ett rykte. Om ryktet stämmer lär vi få ett officiellt avtäckande ganska snart skulle jag tro.

www.vg247.com +

Valve stänger ner sin julinspirerade auktionssajt

Spel / PC

Natten till idag lanserades Valves nya satsning, en auktionssajt där användare skulle kunna sälja saker de hade i sitt Steam-lager (så som bakgrundsbilder, samlarkort och liknande) för virtuella juveler som sedan skulle kunna användas för att buda på nya spel. Men tjänsten stängdes nästan ner direkt efter att användare på Reddit upptäckt att den hade säkerhetsbrister då vissa användare redan fått tag på väldigt stora mängder juveler.

Nu ser Valve över tjänsten men har ingen information om när den kan vara tillgänglig igen. Valve har ännu inte kommenterat om de kommer att återställa alla försäljningar som gjorts.

www.eurogamer.net +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen