Tommy Eriksson bäst i Sverige på Pac-Man

Spel / Övrigt
Under helgen pågick SM i Pac-Man under retromässan Retro Games i Stockholm och vinnaren blev Tommy Eriksson. Han lyckades skrapa ihop 47 920 poäng och vann således hela turneringen.

Tävligen skedde på en original-kabinett från Japan som är en svårare variant jämfört med den amerikanska utgåvan.
Vad gjorde att du vann?
– Det gäller ju att käka upp spökena så att man får mycket poäng. Samtidigt måste du ”sejfa” för att gå vidare från banorna. Men det är svårt, det är nerver också. Det är svårt när man står och spelar inför publik mot att spela hemma.

Hur kändes det när du var uppe på 47 000 poäng där?
– Jag skakade i benen och handen vibrerade.

Grattis säger vi till Tommy!
barrikaden.se +

Gamespot recenserar Sunset Overdrive

Spel / Microsoft
Om fyra dagar släpps det Xbox One-exklusiva spelet Sunset Overdrive här i Sverige och om man vill veta vad folket från Gamespot tyckte om spelet så kan man se en viderecension från dem här ovan. Även IGN har tyckt till om spelet och den videorecensionen kan man beskåda nedan.

Om man vill veta vad Gametrailers tyckte om spelet så kan man hitta deras recension efter hoppet och länkar till fler recensioner för spelet kan hittas via länken nedan.
www.allgamesbeta.com +

Läs mer...

Dreamhacks VD har blivit sparkad

DreamHack Winter 2004
Spel / Övrigt
Igår skrev Robert Ohlén ett mycket argt twitter inlägg som indikerade att han inte längre var vd för Dreamhack. Det bekräftades senare av pressansvarig för Aftonbladet där de säger att Robert Ohlén fått lämna sin tjänst som VD på Dreamhack.

Vem som blir ny VD är inte klart ännu, men det ser ut som att företaget kommer att rekrytera någon internt. Vad som ledde till att Robert Ohlén fick sparken sägs vara på grund av interna konflikter.www.polygon.com +

Gameplay med åtta spelare i Super Smash Bros for Wii U

Spel / Nintendo
Häromdagen fick vi reda på att man kommer kunna spela åtta personer samtidigt i Super Smash Bros. for Wii U. På grund av att det lätt kan bli väldigt kaotiskt med så många spelare samtidigt så kommer man bara kunna spela med med åtta personer på vissa utvalda och extra stora banor.

Gamesradar har fått möjlighet att testa spelet med åtta spelare samtidigt och hur det gick kan ni se i videoklippet ovan.
www.youtube.com +

Sony försöker förklara Share Play

Spel / Sony
En av de nya funktionerna som kommer komma med den nya systemmjukvaran för PlayStation 4 är Share Play-funktionen. Tanken är att man med Share Play kan spela tillsammans med en kompis över nätet i spel som inte har onlinefunktioner. Ett exempel på det är att man kan be sin kompis om hjälp om man har problem med en viss sektion i ett spel som man själv inte klarar av.
www.polygon.com +

Uppdaterad Nya gameplayklipp från The Tomorrow Children

Spel / Sony
Här har vi äntligen lite fler klipp från Q-Games kommande PlayStation 4-spel The Tomorrow Children.

Ett fåtal fler klipp från spelet kan hittas via länken nedan.

UPPDATERING:
Efter hoppet kan man se när Q-Games-bossen Dylan Cuthbert spelar en sektion från spelet (drar igång cirka 31 min in i klippet)
blog.eu.playstation.com +

Läs mer...
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen