Call of Duty: Modern Warfare Remastered släpps seperat

På tiden!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Efter många rykten och spekulationer så har Activision nu äntligen bekräftat att man kommer släppas Call of Duty: Modern Warfare Remastered som en separat produkt. Tidigare har man varit tvungen att köpa någon av samlingsutgåvorna av Call of Duty: Infinite Warfare men från och med den 27 juni kommer man kunna köpa det separat. Spelet kommer först att släppas på PlayStation 4 och till övriga plattformar sannolikt någon månad senare.

Spelfeber 54

Vi pratar årets hitintills bästa spel

Visa inte Feber-artiklar
Feber / Feberpodden

I det femtiofjärde avsnittet av Spelfeber pratar Frode, Emmy och André lite om The Elder Scrolls: Legends och det man råkade missa att prata om under förra avsnittet. De diskuterar även vilka spel som varit bäst i år och vilka spel de ser mest fram emot under 2017.

Veckans sidonotis är att Bushido Blade tydligen var en speltitel som var svår att komma ihåg denna vecka. Tydligen var det också svårt att komma ihåg att Wolfenstein: The New Colossus är ett spel att se fram emot i år.

Podden går utmärkt att lyssna på direkt här ovan eller i acast-appen (finns gratis för iOS och Android) men även som vanlig podd antingen via iTunes eller via din vanliga poddspelare (sök efter Feberpodden). Vill ni hellre ladda ner podden i MP3-format så kan ni göra det här: Spelfeber 54 i MP3-format.

Vill du hellre köra med en vanlig RSS är adressen http://rss.acast.com/feber.

Musik av Visager / CC BY

Conan spelar Arms med Will Arnett

Spelfeber

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Övrigt

I det senaste avsnittet av Clueless Gamer gästas Conan O'Brien av Will Arnett för att spela det nysläppta Nintendo-spelet Arms.

via Youtube

NoClip släpper Final Fantasy XIV - One Point O

Första delen i dokumentärserien

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

NoClip har släppt den första delen i den nya dokumentärserien om MMO:t Final Fantasy XIV. Den första delen heter One Point O och handlar om utvecklarnas resa till version 1.0 av Final Fantasy XIV.

via Youtube

Michel Ancel visar upp Beyond Good & Evil 2

Eller tekniken som ska driva spelet

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Under sin presskonferens visade man endast upp en förrenderad trailer för Beyond Good & Evil 2 men bakom stängda dörrar visade man ett tekniskt demo på E3-mässan. Den presentationen var endast till för att visa tekniken som driver spelet som utvecklarna nu då ska få till.

Hur som helst så Ubisoft nu släppte denna presentation på Tuben så alla som vill kan se den.

via Youtube
Ninja pratar om när han lirade Basket med Kanye
Hemma hos Drake 
205kg
+
Bobby Green
Världens största center för klassiska bilar
Jaguar Land Rover slår upp portarna i Coventry 
108kg
+
Bobby Green
89-åringen byggde rejält modelltåg på sin vingård
Stig-Helmer approves 
180kg
+
Bobby Green