Datum för konsolbeta för The Crew

Spel / Multiplattform
De som är innehavare av en PC med Windows har redan haft möjlighet att betatesta Ubisofts kommande bilspel The Crew. Nu har det meddelats att även konsolspelare kommer kunna delta i betan och datumet för denna är den 30 september. Vill man få en kod för detta så kan man registrera sig via den här länken.

Det fullständiga spelet släpps den 14 november.
www.computerandvideogames.com +

Demo på väg till Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire

Spel / Nintendo
Nintendo meddelade idag att de kommer att släppa en specialdemoversion av Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire den 16 oktober. Denna demo kommer dock bara finnas i begränsad upplaga vilket innebär att man måste registrera sig via länken nedan om man vill få en nedladdningskod för detta demo.

Enligt Bergsala är denna demo unik dels för att den bara kommer finnas i ett begränsat antal men också för att vissa saker bara kommer att kunna upplevas i denna demon.

Den 28 november släpps fullversionerna av Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire till 3DS.
www.nintendo.se +

Slö start för Xbox One i Japan

Spel / Microsoft
Det japanska intresset för Xbox One har inte varit allt för stort. Under premiärveckan sålde Microsoft respektabla 25 674 konsoler i landet men veckorna efter har försäljningssiffrorna gjort en rejäl djupdykning. Under konsolens andra vecka sålde man 3 015 enheter och veckan efter rapporteras det att man endast sålde 1 314 enheter i landet.

Som bekant är Microsoft inte allt för intresserade av den japanska marknaden längre och verkar mest var där bara för att. Några större reklamkampanjer kör man nämligen inte och några större spelköp från de japanska utvecklarna har man inte heller ännu dragit till med denna konsolgeneration.

Generellt går det ju ganska slött för stationära konsoler i Japan då den handhållna marknaden har tagit över det stora spelintresset där. Men som så ofta där borta så brukar ju siffrorna komma med tilltalande mjukvara.

Som sidonotis kan man ju kanske även nämna att man under den senaste veckan sålde 103 Xbox 360-konsoler i Japan.
kotaku.com +

De rekommenderade prestandakraven för The Evil Within

Spel / PC
Om drygt två veckor släpps Evil Within och i dag släppte Tango Gameworks de rekommenderade prestandakraven för Windows-versionen av spelet.

Detta rekommenderas man att ha för att det skall flyta på bra:
64-bit Windows 7/Windows 8
Core i7 with four plus cores
4 GBs RAM
50 GB of hard drive space
GeForce GTX 670 or equivalent with 4GBs of VRAM
High Speed Internet Connection
Steam account and activation

Spelet släpps den 14 oktober till Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 och Xbox One. Versionen för de nya konsolerna kräver 40GB ledigt utrymme på hårddisken medan de äldre konsolerna endast behöver 7GB ledigt.
www.computerandvideogames.com +

Polygon spelar Road Redemption

Spel / Multiplattform
Danielle från Polygon spenderar här några minuter med det Kickstartade spelet Road Redemption som såldes in som en andlig uppföljare till det klassiska EA-spelet Road Rash. Spelet kan just nu hittas på Steam som Early Access där det kostar 19,99 Euro.
www.polygon.com +

Utvecklardagbok för The Witcher 3: Wild Hunt

Spel / Multiplattform
Här har vi kort och gott en ny utvecklardagbok för kommande The Witcher 3: Wild Hunt.
www.youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen