Nya bilder till GTA V för PC

Spel / Multiplattform

Ja, vi väntar fortfarande på PC-versionen av GTA V. Men medan vi väntar får vi nöja oss med lite nya högupplösta 4K-bilder som visar vad vi kan vänta oss. Vill ni se bilderna i originalupplösning finns de via länken nedan.

  tack Phukkitt via Gamespot www.rockstargames.com +

Gamlingar spelar Five Nights at Freddy's

Spel / Övrigt

Äldre personer kan vara tuffare än vad somliga tror. I den här filmen spelar de skräckspelet Five Nights at Freddy's och även om vissa är lite nervösa och skriker till så är flera av de som spelar extremt behärskade. Nedan kan ni även se när de spelar uppföljaren.

www.gamespot.com +

HTC visar upp HTC Vive

Pryl / Virtuell verklighet

HTC visade i dag upp HTC Vive vilket är virtuell verklighetsglasögon som utvecklas i samarbete med Valve. Enligt HTC är glasögonen i princip klara och kommer därav, med säkerhet, släppas innan årets slut. En utvecklarutgåva kommer skickas ut till utvecklare under våren så de kan förbereda mjukvara innan hårdvaran lanseras på marknaden.

Glasögonen har två 1200 x 1080-skärmar med 90 FPS. Förutom en massa olika sensorer har den även två Steam VR-basstationer känner av var man är. Detta innebär att man kan vandra runt lite i rummet man använder dem i. HTC Vive kommer även att släppas med två stycken kontroller som, enligt HTC själva, skall vara enkla att använda.

HTC och Valve kommer ge utvalda människor chansen att prova HTC Vive på Mobile World Congress samt nästa veckas Game Developer Conference så förhoppningsvis får vi lite intryck då.

www.htcvr.com +

Gömda koder i trailern för Batman: Arkham Knight hittade

Spel / Multiplattform

Spelare har hittat gömda koder i trailern för Batman: Arkham Knight. Än så länge har man lyckats knäcka tre koder och skriver man in dem på hemsidan kommer det fram en kort presentation av karaktärerna. I bilden ovan kan ni se presentationen av Harley Quinn till exempel.

Koderna ska finnas att se 0:07, 0:25 och 1:47. Första koden har lyckats översättas till "yeah right," den andra till "botanical gardens," och den sista är "your greatest fears."

www.ign.com +

Gästrecension Monster Hunter 4 Ultimate

Spel / Nintendo

En båt seglar fram genom öknen. Den flock flygande ödlor som har följt båten varnar om att något inte står rätt till och rör sig bortåt. En 120 meter lång uråldrig drake kastar sig upp ur sanden och flyger omöjligt högt över det i jämförelse mikroskopiska seglet och slår ner på andra sidan. Jägaren måste agera snabbt för att hålla sig kvar och inte kastas överbord.

Så öppnar Monster Hunter 4 Ultimate till 3DS och spelaren slungas in i det som serien gör bäst: Slåss mot riktigt stora monster. Detta är väldigt olikt dess föregångare där man fick plocka svamp och stycka gräsätare i timtal med ett obefintligt berättande. Att träffa sitt första stora monster tog längre tid än en Call of Duty kampanj och de flesta hade stängt av spelet innan dess. Även om tempo är en av många saker Capcom har förbättrat i Monster Hunter 4 Ultimate, krävs det ändå en del tålmodighet och experimenterande för att förstå alla system.


Läs mer...

Klipp visar Bloodbornes Darkbeast

Spel / Sony

Nu är det inte långt kvar tills Bloodborne släpps, exakt 24 dagar idag faktiskt. Som en liten försmak får vi se en av bossarna från spelet; Darkbeast. Den verkar verkligen leva upp till sitt namn i alla fall, en stor och mörk fågel-liknande varelse.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen