Extra guld och erfarenhet i Diablo III

Spel / Multiplattform

Om du behöver lite extra boost i Diablo III ska du passa på att spela nu. Mellan 23 och 30 mars får du nämligen dubbelt så mycket guld och dubbelt så mycket erfarenhet.

Erbjudandet gäller både för de som sitter på PC och de som har Ultimate Evil Edition till konsol. Så det är bara att gå in och levla.

www.playstationlifestyle.net +

Spel med stöd för DirectX 12 kommer under 2015

Spel / Microsoft

Det var inte länge sedan DirectX 12 presenterades och utvecklingen av mjukvaran är fortfarande i sin linda. De första testerna har dock visat att skillnaden i grafikprestanda kan komma att öka betydligt. Och kanske kan vi komma att få se resultatet i form av nya spel som från grunden baseras på DirectX 12 redan i slutet av 2015.

Det tror i alla fall Phil Spencer, chef för Microsoft Games, som twittrat om det hela.


Ett troligt exempel är Fable Legends som släpps senare i år till både Xbox One och Windows 10. Dock har Microsoft också sagt att koden bakom spelet är den viktiga och prestandan kommer att vara beroende av hur spelen har utvecklats och optimerats för plattformen.

www.pcgamesn.com +

En titt på den öppna världen i Mad Max

Spel / Multiplattform

I den här videon får vi se game director Frank Rookie och lead artist Daniel Persson berätta mer om den öppna världen i kommande Mad Max. Och vad vi kan se i de korta klippen kan det komma att bli en riktigt häftig upplevelse.

www.reddit.com +

Dynamisk skäggväxt i The Witcher 3

Spel / Multiplattform

Huvudkaraktären Geralt kommer att ändra utseende under tiden som berättelsen i The Witcher 3 fortgår. Hans skägg kommer nämligen att växa och nå rätt långa längder. Det meddelar CD Project Reds kommunikationschef Michael Platkow-Gilewski.

"The beard grows as time passes and when Geralt moves between locations. The beard has several "states" and these states determine its length - the longest is really long but it's not Gandalf-long"

Den som inte vill att skägget ska ändra skepnad kan dock ladda ner ett gratis tillägg för att hålla den håriga hakan i trim. Spelet släpps den 19 maj till Windows PC, Playstation 4 och Xbox One.

www.polygon.com +

Kille sjunger för sitt liv i DayZ

Spel / PC

DayZ kan vara ett brutalt spel som tar fram det värsta ur dess spelare. Det handlar ju ändå om att överleva så väl zombies som mänskliga fiender.

Den här snubben klarar sig dock ur en jobbig situation genom att sjunga. Han tas nämligen gisslan av en grupp spelare och blir av med sina tillhörigheter. De som frihetsberövat honom ber honom sedan att sjunga en sång om han vill överleva. Och killen levererar verkligen.

Det är nästan för bra för att vara sant och frågan är om det till och med är fejkat. Att personerna känner varandra. Omöjligt att veta, men klippet är i alla fall rätt kul.

steamed.kotaku.com +

Kim Cesarion spelar Battlefield Hardline

Spel / Multiplattform

EA Nordic har börjat med en ny Youtubeserie där de låter kändisar spela Battlefield Hardline. Den här veckan är det musikern Kim Cesarion som sitter i soffan och lirar. Förra veckan var det Sean Banan som fick testa och vill ni hålla koll på framtida klipp kommer de att dyka upp på EA Nordics Youtubekanal.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen