m
r

Nintendo har krängt 10 miljoner Switch

Bra där!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

Wii U var en underhållande konsol, men det var verkligen ingen storsäljare med sina 13,5 miljoner exemplar. Det verkar inte som att Nintendo har samma problem med Switch som började säljas i mars. Enligt Nintendo har det sålts 10 miljoner exemplar av enheten, vilket är rätt imponerande.

Vi får se om konsolens popularitet fortsätter hålla säljsiffrorna starka i framtiden.

Nästa Battlefield-spel ryktas bli Bad Company 3

Bästa EA-nyheten på år!

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

EA har inte precis haft ett toppenår, men det verkar som att nästa år kommer bli lite trevligare. Det ryktas nämligen om att EA kommer släppa ett nytt spel i Battlefield: Bad Company-serien, vilket enligt mig är de roligaste spelen i Battlefield-serien. Ryktet kommer från Youtubern AlmightyDaq som berättar att nästa års Battlefield-tillskott kommer vara den singleplayer-fokuserade äventyret Bad Company 3.

AlmightyDaq dök upp förra året efter att ha lagt vantarna på information om det kommande Battlefield 1 och avslöjade tidigt att Battiefield 1 skulle utspela sig under första världskriget.

Vi håller tummarna och hoppas innerligt att detta rykte stämmer och att Bad Company 3 kommer bli verklighet. Och att EA inte fuckar upp spelet likt Battlefront 2.

Fynda mobilspel för en billig slant med ny Humble Bundle

5 dollar för 11 kvalitetsspel

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Mobilspel

Humble Bundle har släppt ett nytt spelpaket och den här gången är det dags att fylla mobilen med kvalitetsspel. På den första nivån som du låser upp för en dollar så hittar vi spel som Invert, Superbrothers: Sword & Sworcery EP, Alto's Adventure med Premium-upplåsning samt Pug's Quest. På mellannivån hittar vi Vignettes, Shooting Stars!, Tower Dwellers och Caterzillar.

För 5 dollar får du ovan nämnda spel samt Framed 2, The Bug Butcher och Snowball.

Som sagt så är det en rätt trevlig samling spel och jag kan varmt rekommendera Superbrothers och Alto's Adventure.

Conan Exiles släpps 8 maj

Spelbart på PC, Xbox One och Playstation 4

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Conan Exiles äntrade spelvärlden i början av året som Early Access-spel på Steam och Xbox One-ägare fick tillgång till spelet i augusti via Xbox Game Preview programme. Nu har Conan Exiles fått ett ordentligt releasedatum och spelet kommer bli tillgängligt 8 maj och du kommer kunna lira det på PC, Xbox One och Playstation 4.

Bungie ber om ursäkt för Curse of Osiris-strul

Ytterligare ändringar på ingång till Destiny 2

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

För några veckor sedan berättade Bungie att de kommer göra en hel del ändringar i samband med releasen av Curse of Osiris som verkade väldigt lovande. Sedan släpptes expansionen och det visade sig att Bungie återigen strulat till det för sig själva och låst vissa sektioner i spelet som tidigare var tillgängliga för ägare av grundspelet bakom en betalvägg, vilket gjorde en hel del spelare upprörda. Mer specifikt så kunde ägare av Destiny 2 inte längre spela Prestige-versionerna av Leviathan-raiden eller Nightfall-aktiviteten då dessa fått en ny lightnivå på 330, vilket endast är möjligt att få om du äger Curse of Osiris. Även multiplayer-läget Trials of the Nine låstes bakom betalvägg i samband med expansionen.

Bungie må ha strulat till det ordentligt för sig själva, men gänget är i alla fall väldigt lyhörda och lyssnar på sin publik. Idag kommer gänget släppa en uppdatering till Destiny 2 som flippar tillbaka lightnivån i Prestige-aktiviteterna till 300 light, vilket gör att du som inte äger expansionen kan njuta av de svårare versionerna. Bungie kommer dock leverera en tredje svårighetsgrad med högre lightnivå för de som köpt expansionen.

Trials of the Nine kommer återigen bli tillgängligt för alla, men om läget kör en bana från expansionen så kommer endast ägare av Curse of Osiris få tillgång till läget.

Ändringarna kommer i samband med en mjukvaruuppdatering vid namn Update 1.1.1.1 som kommer släppas senare ikväll.

Tempura-restaurang med Michelinstjärna
Den enda i USA 
105kg
+
Bobby Green
Så här låter realistiska filmdialoger
Intressant som alltid från Nerdwriter1 
128kg
+
Bobby Green
Dokumentär om André the Giant
Kommer nästa vår 
128kg
+
Bobby Green
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
31.5°
+
Roger Åberg
0