Kickstarter-kampanj för Divinity: Original Sin 2

Spel / PC

För några veckor sedan så meddelade Larian Studios allmänheten att man skulle köra igång en Kickstarter-kampanj för Divinity: Original Sin 2. I går körde man igång kampanjen där man bad fans om 500 000 dollar. Det lyckades man få in på mindre än ett halvt dygn och nu återstår det att se hur mycket mer pengar kampanjen lyckas dra in.

Divinity: Original Sin 2 kommer följa föregångarens fotspår och kommer kunna spelas själv eller med andra spelare. Denna gång kommer man dock kunna göra uppdrag med upp till fyra andra spelare. Spelet är byggt så att man kan både spela med eller aktivt mot de andra spelarna genom att manipulera spelvärlden eller förråda medspelarna när de minst anar det.

Larian Studios hoppas kunna leverera en dynamisk handling i Divinity: Original Sin 2 som anpassas beroende på vad man hittar på inne i spelet.

En längre förtitt av spelet kan hittas här och själva Kickstarter-kampanjen kan hittas via länken nedan.

www.kickstarter.com +

Nysläpp av Turok 1 och 2 på gång

Spel / PC

De gamla Turok-spelen från Iguana Entertainment Turok: Dinosaur Hunter samt Turok 2: Seeds of Evil kommer att piffas upp och släppas igen. Det är Night Dive Studios som ligger bakom dessa uppdaterade versioner som bland annat kommer ha uppdaterad grafik och generella gameplay-förbättringar.

Studions grundare Stephen Kick hade detta att säga om Turok-spelen.

When Turok: Dinosaur Hunter was first released it was nothing short of revolutionary. To that point, no game had ever offered the combination of graphics and an open world environment that Turok featured. We are very excited to have the opportunity to bring this great franchise back to life and to be able to share these great titles with today’s gaming audience.

Spelet kommer släppas via digitala återförsäljare som Steam, Humble Bundle store, GOG, GamersGate, Greenman Gaming och studions officiella webbplats. Exakt när det skall släppas är dock fortfarande oklart.

www.thesixthaxis.com +

Här är skateboardåkarna i Tony Hawk's Pro Skater 5

Spel / Multiplattform

Activision släppte i går en trailer där man visar upp de olika skateboardåkarna som man kan styra i kommande Tony Hawk's Pro Skater 5.

youtube.com +

Trailer för Pit People

Spel / Multiplattform

The Behemoth (Alien Hominid, Castle Crashers, BattleBlock Theater) släppte nyss en ny trailer för sitt spel Pit People. Spelet, som tidigare gick under kodnamnet Game 4, är ett turnordningsbaserat co-op-äventyr och kommer vara spelbart på helgen PAX Prime-mässa.

Ett lite äldre gameplay-klipp från i våras kan beskådas nedan.

blog.thebehemoth.com +

League of Legends i Madison Square Garden

Spel / PC

Spelbloggen Kotaku var på plats när League of Legends-turneringen North America Championship Series gick av stapeln i den legendariska arenan Madison Square Garden förra veckan. Ovan kan man se ett kort klipp på hur det såg ut när mer än 11 000 fans samlades för att titta på några League of Legends-matcher.

youtu.be +

LawBreakers offentliggjort

Spel / PC

Mannen bakom spel som Jazz Jackrabbit, Unreal Tournament och Gears of War, Cliff "Cliffy B" Bleszinski, lämnade som bekant Epic Games och startade spelstudion Boss Key Productions för några år sedan. I dag visade studion upp sitt första spel vilket är 5v5-arenaskjutaren LawBreakers (spelet som tidigare gick under kodnamnet Project BlueStreak).

Spelet utspelar sig i framtiden där misslyckade experiment på månen har lett till att jorden har lagts i ruiner. Världens människor har byggt upp världen igen men det råder kaos och det är ursäkten för att skjuta andra spelare på olika banor. Då jordens gravitation är annorlunda så kommer man kunna skutta omkring en del och manipulera gravitationen i LawBreakers. Spelets banor kommer innehålla en hel del vertikalitet och med hjälp av anterhakar samt jetpacks kommer man enkelt kunna ta sig runt banorna.

Någon gång nästa år skall LawBreakers släppas.

www.rockpapershotgun.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen