Bonus Round diskuterar Doom-demot

Spel / Multiplattform
Som bekant så visades id Software upp sitt nya Doom-spel på QuakeCon förra veckan. Tyvärr var det bara folket som var där på plats som fick se demot och tyvärr får alla som inte var där vänta på att få se hur spelet ser ut.

Dock avslöjade man att spelet är på gång för PlayStation 4, Xbox One och Windows samt att det kommer köras i 1080p med 60fps. Man nämnde även att man inte kommer kunna ta skydd och vänta på att sin hälsa regenereras utan att fokuset ligger på snabb samt lättrörlig action.

I klippet ovan kan man se det senaste avsnittet av Bonus Round där man just diskuterar detta demo som visades förra veckan.
www.playstationlifestyle.net +

Helkinesisk final i The International

Spel / PC
Om ungefär sex timmar drar finalen i den stora Dota 2-turneringen The International igång borta i Seattle. De kinesiska lagen Newbee och ViCi Gaming skall göra upp vilket lag som är bäst i Dota 2 i bästa av fem matcher. Det vinnande laget kommer gå hem runt 34 miljoner kronor rikare.
www.dota2.com +

Kommer The Unfinished Swan till PS4 och Vita?

Spel / Sony
Giant Sparrows stilistiska spel The Unfinished Swan släpptes exklusivt till PS3 under 2012. Nu verkar det som att spelet kan vara på väg till PS4 och PS Vita. Det är den koreanska åldermärkninsgsajten "Korean Game Rating Board" som listar spelet på sin sida.

Utöver detta så berättade Giant Sparrow förra året att de håller på med ett nytt spel kallat Edith Finch. Det ska inte vara en uppföljare till The Unfinished Swan men inte heller särskilt långt ifrån enligt deras uttalande.
www.computerandvideogames.com +

Mer gameplay från Mighty No. 9

Spel / Multiplattform
Här kan ni spana in ett nytt gameplay-klipp från den spirituella Mega Man-uppföljaren Mighty No. 9 från Keiji Inafune och hans studio Comcept.
www.gonintendo.com +

Inget plattformsöverskridande spelande för Destiny

Spel / Multiplattform
Många PlayStation-spelare har de senaste dagarna kunnat spela en hel del Destiny så man släppte en beta för spelet till både PlayStation 3 och PlayStation 4 förra veckan. Men folk som spelar spelet på de olika konsolgenerationerna kommer inte kunna spela med varandra. Anledningen till det är att Bungie helt enkelt vill att folk skall ha en konsekvent upplevelse.
"Regardless of where the reality is, there's definitely a perception among gamers that better hardware means you have an advantage. We don't want to have to enter that fray, so to create the best, most level playing field, both actually and perceptually, we separated it by platform."
Ett exempel som gavs var om två prickskyttar på två olika konsoler skulle sikta på varandra.
I have a disadvantage sniping across the map because [my opponent with a next-gen console] is only two pixels on my screen and I’m four pixels on his. You see that in the world of PC gaming, where people are always racing to the best video card to give themselves the advantage.

Regardless of where the reality is, there’s definitely a perception among gamers that better hardware means you have an advantage. We don’t want to have to enter that fray, so to create the best, most level playing field, both actually and perceptually, we separated it by platform.

Senare i veckan, den 23 juli, kommer Bungie även öppna upp betan för Xbox-spelare.
www.digitaltrends.com +

Uppdaterad: Bild på avancerade ljudinställningarna till Last of us: Remastered

Spel / Sony
En läckt bild på hur de avancerade ljudinställningarna till Last of us: Remastered har lagts ut på nätet för allmän beskådan. Det man kan se är att man erbjuds stöd för hemmabio samt möjligheten att själv kalibrera ljudet så att det blir perfekt anpassat för just dig.

UPPDATERING:
Nu har det dykt upp fler bilder så spana in!
www.gamepur.com +
bloggportalen