41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Subaru presenterar Forester tS Dock endast för Japan
Subaru presenterar Forester tS

I september fick vi se en första teaserbild på en hottad version av Forester och idag presenteras den i sin helhet. Två nyheter är att endast 300 exemplar kommer att byggas, och att den endast kommer att säljas i Japan.

Under huven sitter en turbomatad boxerfyra på 2.0 liter som ger 276 hästar och som har ett vrid på 350 Nm. Till den kopplas en automatlåda som i sin tur självklart driver alla fyra hjulen. I övrigt får den samma STi-behandling som övriga modeller i familjen - kjolpaket, större fälgar, större bromsar, sänkt fjädring och en sportigare inredning med skålade stolar.

Priset börjar på 36 800 dollar.

Bil, Subaru, Forester STi, tS, Japan, suv

Subaru visar de första bilderna på nya Forester STi
Premiär den 25 november

Subaru kommer återigen att förse sin lilla skogsmulle Forester med ett STi-emblem och nu delar biltillverkaren med sig av de första bilderna på bilen. Premiär blir det den 25 november. Exakt vad som kommer att befinna sig under huven är fortfarande oklart, men det ryktas om den turbomatade boxerfyran på 2.0 liter som ger ifrån sig 300 hästar och 400 Nm. Den kraftigare motorn får sällskap av fetare bromsar, vassare fjädring och rappare styrning. Utseendet andas också prestanda och självklart lackas bilen i den numera ikoniska blåa färgen. Om bilen kommer att säljas i Europa är oklart för tillfället. Tumnagel
43.4°
0
35.9° 0 Bobby Green Bobby Green
tis. 25 nov 2014, 12:59
Subaru presenterar Forester tS Dock endast för Japan
35.9°
0