11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Alicia Vikander startar filmlabb i Göteborg En filmskola för ungdomar
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Alicia Vikander startar filmlabb i Göteborg

Skådespelerskan Alicia Vikander och Göteborg Film Festival har meddelat att de kommer att dra igång en filmskola för ungdomar.

Det hela kallas för "Alicia Vikander Filmlabb" och syftet är att förse ungdomar med verktyg att uttrycka sig genom rörlig bild, väcka drömmar och framtidshopp samt bidra till att öka mångfalden inom filmbranschen skriver Göteborg Film Festival i ett pressmeddelande. Det hela kommer att finansieras via ett stipendium Vikander mottagit, en privat donation direkt från Vikander samt bidrag från Stenastiftelsen. Alicia Vikander säger om möjligheten att starta filmskolan:

"Jag känner mig enormt tacksam och hedrad över att få ta emot Stenastiftelsens stipendium. Att få chansen att tillsammans med Göteborg Film Festival starta detta filmlabb för att inspirera unga människor samt skapa möjligheter för dem att utforska filmens värld är något jag är oerhört exalterad över."

I klippet här ovanför kan ni lyssna på när Alicia Vikander och Göteborg Film Festivals vd Mirja Wester snackar lite mer om Alicia Vikander Filmlabb.

Film & TV, Nyhet, alicia vikander, filmlabb, gbgftw, filmskola, skådespelare
51.5° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 6 dec 2021, 14:15
Alicia Vikander startar filmlabb i Göteborg En filmskola för ungdomar
51.5°
0