41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Minecraft-filmen har premiär i mars 2022 Vi får vänta lite till
Minecraft-filmen har premiär i mars 2022

Microsoft och Warner Bros. har nu meddelat att den Minecraft-film som man håller på och spelar in kommer att premiär 4 mars 2022, en ganska så ordentlig försening då det ursprungligen var tänkt att filmen skulle släppas i år.

Förutom att spika ett premiärdatum så berättade man att handlingen i filmen kommer att kretsa runt en tonårstjejs äventyr i den fyrkantiga Minecraft-världen.
"we’ll tell you the story of a teenage girl and her unlikely group of adventurers. After the malevolent Ender Dragon sets out on a path of destruction, they must save their beautiful, blocky Overworld."
Minecraft-filmen kommer att regisseras av Peter Sollett efter det att Rob McElhenney och Shawn Levy tidigare har hoppat av den rollen.

Film & TV, Anime, minecraft, minecraftfilm, försenas, microsoft, mojang, minecraft the movie
Minecraft
The malevolent Ender Dragon sets out on a path of destruction, prompting a young girl and her group of unlikely adventurers to set out to save the Overworld.

Skådespelare: Frankie Louis   Regissör: Peter Sollett   Premiär: 04 Mar 2022  

Minecraft-filmen förlorar regissör och försenas
Lär inte ha premiär i maj nästa år

Minecraft-filmen skulle egentligen ha premiär i maj nästa år, men det verkar lär inte ske. I en intervju med The Wrap berättar Rob McElhenny att han har hoppat av projektet. McElhenny var med och skrev manus för filmen och skulle agera regissör, men nu har det ansvaret gått till Aaron och Adam Nee, som även jobbar på filmatiseringen av Masters of the Universe. Nee-bröderna kommer skriva ett sprillans nytt manus för filmen och det är för tillfället oklart när den kommer ha premiäs. Tumnagel
38.4°
0

Minecraft-filmen släpps 2019
I 3D och IMAX

Minecraftfilmen som det börjades ryktas om för över två år sedan har nu fått ett officiellt släppdatum. Mojang, företaget som ligger bakom spelet Minecraft och som nu ägs av Microsoft, skriver på sin blogg att "Minecraft: The Movie" kommer att få premiär den 24:e maj 2019. Det lär med andra ord dröja ett tag innan vi får ta del av den. Annars är det för tillfället inte så mycket som är känt om filmen men Mojang skriver även att den kommer att spelas in i 3D och IMAX. Tumnagel
31.0°
0

Minecraft-filmen har fått regissör
Rob McElhenney från It's Always Sunny in Philadelphia

Som ni säkert vet så kommer en Minecraft-film att göras inom en snar framtid och nu har en regissör till filmen hittats. Det blir Rob McElhenney som skapat den populära serien Itx27s Always Sunny in Philadelphia. Hey @Mojang letx27s do something strange and wonderful.— Rob McElhenney (@RMcElhenney) July 21, 2015 Hur filmen kommer bli och vilka som kommer att medverka är för tillfället okänt, men med tanke på vad Rob McEhenney gjort med Sunny så kommer det troligtvis bli ett kanontrevligt äventyr för hela familjen. Ovan ser ni ett klipp från Itx27s Always Sunny in Philadelphia. Tumnagel
42.5°
0
32.2° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
ons. 17 apr 2019, 11:30
Minecraft-filmen har premiär i mars 2022 Vi får vänta lite till
32.2°
0