28 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Kryptovaluta baserad på Squid Game tokrusar Med runt 100 000 procent
Kryptovaluta baserad på Squid Game tokrusar

Tidigare i veckan lanserades det en ny kryptovaluta baserad på den populära Netflix-serien Squid Game. Valutan, som heter Squid och som inte är skapad av Netflix, lanserades till priset av en 1 cent och har sedan dess ökat till mer än 12 dollar. Det motsvarar en ökning på 100 000 procent vilket ju inte är så illa. Det totala marknadsvärdet för Squid Game-kryptovalutan uppgår nu till 184 miljoner dollar.

Squid Game-kryptovalutan är en så kallad "play-to-earn"-kryptovaluta. Det betyder att man köper tokens för att kunna tjäna fler tokens, bland annat genom att spela olika spel. Tanken är sedan att man ska kunna växla dessa till andra kryptovalutor eller vanliga pengar.

Det finns dock flertalet rapporter om att folk har haft problem att sälja sina squids.

"We have received multiple reports that users are not able to sell this token in Pancakeswap. Please do your own due diligence and exercise caution while trading! This project, while clearly inspired by the Netflix show of the same name, is unlikely to be affiliated with the official IP."

Bonusklipp nedan.

Internet, Kryptovalutor, Squid Game, Netflix, Via breakit.se
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Kryptovaluta baserad på Squid Game tokrusar

En hel del har sett Squid Game på Netflix
111 miljoner konton

Det verkar som att Netflix har lyckats hitta ytterligare en fullträff med nya Squid Game. Serien hade premiär 17 september på streamingtjänsten och Netflix har meddelat att serien setts av 111 miljoner konton under de första 28 dagarna. Serien har fått en så pass stor rivstart att premiärtittandet har gått om Bridgerton, som hade 82 miljoner tittare under de första 4 veckorna. Har ni inte sett Squid Game än så har ni länk till serien här nere till vänster. Bonusvideo nedan. Tumnagel
46.0°
0
9.7° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
lör. 30 okt 2021, 15:00
Kryptovaluta baserad på Squid Game tokrusar Med runt 100 000 procent
9.7°
0