35 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
HP Pavilion Sleekbook En med och en utan touch
HP Pavilion Sleekbook

HP slängde under dagen också ut två nya tunna datorer, Pavilion TouchSmart Sleekbook och Pavilion Sleekbook, båda baserade på AMDs APU:er och därför kallade Sleekbook istället för ultrabook.

Vi börjar med det som är gemensamt då båda två har en skärmstorlek av 15,6" med en upplösning av 1366x768 pixlat. De har också utbytesbara batterier, numpads, musplatta med stöd för Windows 8 gester och de använder båda även HPs CoolSense-teknologi. På utsidan ser de väldigt mycket ut som de Sleekbook som företaget släppte i september med tre färgval och HPs Imprint finish som ska dölja fingeravtryck ganska bra.

Så till det som är olika. Pavilion TouchSmart Sleekbook som kommer som man kan vänta sig med en touchscreen och det är även den enda av de två som utrustas med AMDs A8-chip och 6 GB RAM. Den vanliga varianten sitter på en A6 APU och 4 GB RAM. Touchsmart har en 750 GB hårddisk och den andra sleekbooken har en 500 GB hårddisk.

Pavilion TouchSmart Sleekbook är också något tjockare men inte mycket, 23 mm mot 21 mm, och priset skiljer sig åt med 200 dollar, 699 dollar respektive 499 dollar.

PC, Hårdvara, HP, Pavilion Touchsmart Sleekbook, Pavilion Sleekbook, AMD, Trinity, APU
HP Pavilion Sleekbook
34.4° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
mån. 7 jan 2013, 18:52
HP Pavilion Sleekbook En med och en utan touch
34.4°
0