44 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Intel stänger ner AppUp Vill fokusera på att utveckla nästa generations innovationer istället
Intel stänger ner AppUp

Den 11:e mars i år kommer vara sista dagen då Intels AppUp Store kommer vara öppen. Företaget har nämligen sagt på sin blogg att de kommer stänga ner tjänsten.

Enligt Intel så är anledningen bakom att AppUp stängs ned att man vill fokusera på att utveckla nästa generation av plattformsinnovationer. Om det nu är så att du använder AppUp så uppmanar Intel dig att inte avinstallera detta då nedladdade appar då kommer sluta att fungera.

Du kommer heller inte kunna ladda ned dem på nytt efter den 11:e mars men Intel erbjuder också ersättning för de end users som köpt appar på AppUp, ett erbjudande som kommer vara giltigt från 28: januari fram till 19:e december i år.

Det blev kanske för tuff konkurrens för Intel med Apple, Google och Microsoft som alla tre gjort bättre ifrån sig när det gäller försäljning och marknadsföring. Intel gör ibland försök att testa nya områden men när de inser att det inte går så bra brukar de lägga ned ganska snabbt och gå tillbaks till vad de gör bäst, nämligen tillverka processorer.

Mer information om nedstängningen av AppUp finns via länken nedan direkt hos Intel.

software.intel.com PC, Övrigt, Intel, AppUp
38.2° 0 Samuel Paulsson Samuel Paulsson
mån. 3 feb 2014, 17:04
Intel stänger ner AppUp Vill fokusera på att utveckla nästa generations innovationer istället
38.2°
0