12 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Logitech presenterar MX Keys Mini
Nytt trådlöst tangentbord i TKL-format

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Logitech presenterar MX Keys Mini

Logitech presenterade MX Keys för två år sedan och enheten levererar en rätt kompetent tangentbordsupplevelse med många bra funktioner, som bland annat möjligheten att skifta mellan tre olika enheter med knapptryck. Nu har Logitech presenterat en ny variant av tangentbordet vid namn MX Keys Mini och som namnet kanske avslöjar handlar det kort och gott om en mindre version.

MX Keys Mini erbjuder mer eller mindre samma funktionalitet som sitt större syskon, men har fått lite extra flådigheter. Bland annat kommer tangentbordet med en dedikerad emoji-knapp som ger dig snabb tillgång till massvis med olika känsloikoner som bland annat :) och :(. En lite mer användbar knapp för folk som inte vill kommunicera i emoji-rebusar är mikrofonknappen som låter dig stänga av micken vid behov.

Men vänta, det kommer mer! MX Keys Mini kommer i fler färger än den större versionen och du kommer kunna köpa tangentbordet i grått, vitt och rosa.

MX Keys Mini och MX Keys Mini for Mac är tillgängliga precis nu för 1299 kronor via Logitechs hemsida eller hos välsorterade elektronikbutiker.

PC, Hårdvara, logitech, mx keys mini
39.6° 0 André Stray André Stray
ons. 29 sep 2021, 17:00
39.6°
0

Logitech presenterar MX Keys Mini

Nytt trådlöst tangentbord i TKL-format