34 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
MSI presenterar ny allt-i-ett-dator för gamers Som kan uppgraderas med nytt grafikkort
MSI presenterar ny allt-i-ett-dator för gamers

27XT Gaming är den nya allt-i-ett-datorn från MSI som riktar sig till datorspelande kunder och den enda anledningen att datorn faktiskt känns intressant är att den går att uppgradera med nytt grafikkort.

Själva grafikkortet sitter nämligen externt på datorns baksida och kan därför bytas ut vilket är en lite udda mellanlösning för den som vill ha en stationär dator som tar mindre plats men som inte vill sitta fast med gammal prestanda för länge. Den ska också ha stöd för fullskaliga grafikkort liksom Nvidia GTX Titan eller GTX 980 Ti.

Själva skärmen är på 27 tum där kunden kan välja mellan olika varianter med upplösningar från 1080p till 4K (3840x2160). När datorn kommer att finnas tillgänglig vet vi dock inte och inte heller vad prislappen kommer att landa på.

MSI visade under CES även upp en uppgraderad version av sin bärbara speldator Stealth Pro GS72 som blivit åtta procent tunnare med en ny tjocklek på 1,98 centimeter. Datorn kommer också att finnas tillgänglig med upplösningen 1080p eller 4K när den släpps senare i januari.

PC, Hårdvara, MSI, 27XT Gaming, gaming, allt-i-ett, ces2016
58.7° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
tors. 7 jan 2016, 09:15
MSI presenterar ny allt-i-ett-dator för gamers Som kan uppgraderas med nytt grafikkort
58.7°
0