41 i dag 37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
En närmare titt på Sansaire Den Kickstartade Sous vide-maskinen
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till En närmare titt på Sansaire

För några veckor sedan så skrev vi om Sous vide-maskinen Sansaire som såg ut att vara ett snyggare, enklare och billigare alternativ till vanliga Sous vide-maskiner. Sansaire sökte finansiering via Kickstarter och man lyckades uppnå sitt mål på nolltid.

I klippet ovan så får Will från Tested sig en närmare titt på denna pryl som då tillagar maten i värmekontrollerade vattenbad.

Det är nu lite mer än ett dygn kvar på kampanjen så om man är sugen på att investera i en sådan här pryl så kan man göra det via länken nedan.

Pryl, Pryl, Sansaire, Kickstarter, Sous vide, Mat
Kickstarter-kampanj för Sansaire Sous vide för folket Att laga mat med hjälp av sous vide är trendigt, spännande och otroligt gott men tyvärr så tar sous vide-maskinerna ofta mycket plats i köket samt så är de otroligt dyra. Det är något som Scott Heimendinger från Modernist Cuisine vill ändra på med sin produkt Sansaire som han just nu försöker få finansierad via Kickstarer. Sansaire kan man stoppa ner i valfri kastrull eller vattenbad och sedan ställer man in temperaturen man vill ha på vattnet. Efter det så håller Sansiare utsatt vattentemperatur så ens vakuumpackade sous vide-maträtter blir perfekt tillagade. Jag har själv vid ett flertal tillfällen varit på gränsen att köpa mig en egen sous vide-maskin men alltid tyckt att det skulle ta för mycket plats i köket ochd etta ser ju ut att vara ett lysande alternativ till de vanliga sous vide-maskinerna. Sansaire sökte 100 000 dollar men har redan på någon dag fått in mer än det. Tumnagel
43.6°
0
39.0° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tors. 5 sep 2013, 09:46
En närmare titt på Sansaire Den Kickstartade Sous vide-maskinen
39.0°
0