32 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Bild till artikel Endurance Peak
CES 2019 JBL presenterar fler trådlösa in-ear-lurar Mycket fokus på träning

JBL utökar nu sitt utbud av in-ear-lurar som inte behöver någon sladd. Nyheterna presenteras på CES-mässan och de ska passa träningsentusiasten, den äventyrslystne och musikälskaren.

Vi börjar med Tune 120TWS som har JBL:s Pure Bass Sound, röstassistent och som kommer i vitt, svart eller blått. Du laddar lurarna i den lilla asken som kan ge dig 12 timmar innan det är dags att även ladda den. Lurarna själva ska hålla för fyra timmars aktivt lyssnande. Asken ska även kunna ge en timmes lyssning på bara 15 minuter. Släpps nu i vår och kostar 999 kronor.

Reflect Flow är för dig som gillar att lyssna på något medan du tränar. De har den patenterade FreeBit-ergonomin, IPX7-klassning och 30 timmars kombinerad batteritid. Lurarna har teknikerna TalkThru och Ambient Aware. Det förstnämnda ser till att sänka volymen samtidigt som tal förstärks genom ett knapptryck. Det andra gör att du hela tiden hör bakgrundsljuden omkring dig så att du bättre kan hålla koll på omgivningen. Kommer i svart eller isblå, släpps till sommaren och kostar 1.499 kronor.

Endurance Peak som ni kan se här ovan är en nyhet i Endurance-serien. De ska vara speciellt utvecklade för att klara tuff träning och feta äventyr. De klarar sig fyra timmar på en laddning och sen har man 20 till i fodralet man förvarar dem i. De är lite större än vanligt och har något man kallar för PowerHook som ska se till att de sitter kvar i örat även när du studsar omkring som värst. Går att köpa nu och blir dina för 1.499 kronor.

Sist ut är True Wireless Flash som också är för dig som tränar. De är lätta, vattentäta och speciellt designade för löpare. Den kombinerade batteritiden anges till 25 timmar. Lurarna bjuder även på funktionen Bionic Hearing som gör det möjligt att höra sin omgivning på två olika sätt – antingen med TalkThru eller Ambient Aware. Kostar 1.799 kronor men när de släpps framgår tyvärr inte.

Pryl, Mojänger, CES2019, JBL, in-ear, hörlurar, pryl, trådlösa Bild till artikel UA True Wireless Flash Bild till artikel Reflect flow Bild till artikel Tune 120TWS Bild till artikel Endurance Peak Visa Pressmeddelande Bli helt trådlös med de senaste in-ear-hörlurarna från JBL
HARMAN Lifestyle

JBL utökar sitt utbud av helt trådlösa hörlurar, perfekta för träningsentusiasten, den äventyrslystne och musikälskaren. Alla med säker passform, smidig uppkoppling och JBLs signaturljud.

CES 2019, Las Vegas – 7 januari 2019 – Helt trådlösa hörlurar ökar i popularitet för varje minut och FutureSource förutspår att den här typen av hörlurar kommer att stå för hela 39 procent av omsättningen av hörlurar, vilket är uppskattningsvis 12,3 miljarder USD år 2022. JBL fortsätter att ligga före trenden och adderar nu flera modeller till sin befintliga uppsättning av helt trådlösa hörlurar.

JBL TUNE 120TWS
För alla musikentusiaster som vill slippa sladden är in-ear-hörluren JBL TUNE 120TWS ett perfekt alternativ. Med JBLs Pure Bass Sound och lättillgängliga röstassistent, kan hörlurarna användas till både telefonsamtal till vänner, musiklyssning till och från jobbet, eller till att bli helt försjunken i sin favoritpodcast eller älsklingslåt.

De helt trådlösa hörlurarna har en trendig, slimmad design och finns i färgerna vit, svart och blå. JBL TUNE 120TWS har 16 timmars kombinerad batteritid, varav 4 timmars aktivt lyssnande och 12 timmar back-up i laddningsväskan som laddar hörlurarna för en timmes användning på bara 15 minuter.

JBL TUNE 120TWS kommer finnas tillgängliga från våren 2019 till det rekommenderade priset 999 SEK.

Specifikationer


? JBL PureBass Sound
? 16 timmar kombinerad batteritid
? Kompakt 12-timmars laddningsfodral
? Hands-Free stereosamtal, anslut till Google Now eller Siri med endast ett tryck
? Ergonomisk passform och design
? 15 minuters snabbladdning ger 1 timmes batteritid

JBL REFLECT FLOW
Det är ingen hemlighet att alla träningsentusiaster har sin egna stil vid träning, och så även när det kommer till hörlurar. JBL REFLECT FLOW låter användaren uttrycka sin egen stil och målsättningar med hjälp av episkt ljud och helt trådlös teknik. Med patenterad FreeBit ergonomi, enkel anslutning till Google Now och Siri, IPX7-klassning och 30 timmars kombinerad batteritid, är JBL REFLECT FLOW det självklara valet för den som vill träna med stil.

JBL REFLECT FLOW är även utrustade med teknikerna TalkThru och Ambient Aware. Med TalkThru sänks volymen i hörlurarna med hjälp av ett knapptryck, samtidigt som talet förstärks, vilket gör det enkelt att prata med personer i sin omgivning utan att behöva ta ur hörlurarna. Med Ambient Aware-läget på kan lyssnaren istället höra bakgrundsljud hela tiden, så att denne alltid är medveten om omgivningen för ökad säkerhet vid exempelvis träning nära trafik.

JBL REFLECT FLOW kommer att finnas tillgängliga i färgerna svart och isblå under sommaren 2019 till det rekommenderade priset 1 499 SEK.

Specifikationer

?JBLs signaturljud
?30-timmars kombinerad batteritid
?IPX7 vattentät
?Robust 20-timmars laddningsfodral
?TalkThru och Ambient Aware- teknik
?Enkel anslutning till Google Now och Siri
?Ergonomisk design och passform

JBL ENDURANCE PEAK
JBL ENDURANCE PEAK heter nytillskottet till JBLs serie ENDURANCE. De erbjuder samma hållbara och bekväma design som seriens övriga modeller (RUN, SPRINT, JUMP och DIVE), men är utöver detta ett helt trådlöst alternativ för atleten som söker hörlurar som klarar även de allra tuffaste träningsformerna. Med 28 timmars kombinerad batteritid (4 timmar i hörlurarna och 24 timmars extra i det medföljande laddningsfodralet), touch-kontroll och så kallad PowerHook som säkerställer att de sitter på plats under hela passet, är ENDURANCE PEAK en perfekt hörlur för de tuffare gympasset, eller för utomhusträning oavsett väderförhållanden.


JBL ENDURANCE PEAK finns i färgen svart och är tillgängliga nu via JBL.se till det rekommenderade priset 1 499 SEK.

Specifikationer

? JBLs signaturljud
? 28 timmars kombinerad batteritid
? TwistLock™ och FlexSoft™-teknik
? PowerHook™
? Vattentät enligt IPX7
? Robust laddningsfodral med 24 timmars batteritid
? Hands free-samtal
? Touchkontroll

UA True Wireless FLASH – Framtagna av JBL
Nya UA True Wireless FLASH, framtagna av JBL, är perfekta för träningsentusiasten som vill pusha sig själv till max. De är helt trådlösa, lätta, vattentäta, in-ear-hörlurar designade av löpare för löpare, och man slipper sladdtrassel helt och hållet. För att säkerställa ultimat fokus håller den flexibla Sport Flex Fit-designen hörlurarna säkert på plats och undviker att användaren behöver justera hörlurarna under passet. Dessutom gör UA Storm Proof-tekniken hörlurarna helt vattentäta och IPX7-klassningen betyder att dessa hörlurar klarar såväl riktigt svettiga träningspass som alla väderlekar. Med 25 timmars kombinerad batteritid kan lyssnaren prestera det där lilla extra och samtidigt njuta av den otroliga ljudkvaliteten hos JBL.

UA True Wireless FLASH har även en funktion kallad Bionic Hearing, en för JBL unik ljud- och mikrofonteknik som gör det möjligt för lyssnaren att höra sin omgivning på två olika sätt – med antingen TalkThru eller Ambient Aware. TalkThru-tekniken sänker musiken med en knapptryckning och förstärker röster i din omgivning, vilket gör det enkelt att prata med träningskompisen eller tränaren utan att ta ur hörlurarna. Med Ambient Aware-läget på, kan den som tränar istället höra bakgrundsbrus hela tiden, så de alltid är medvetna om vad som händer runtomkring.

UA True Wireless FLASH – framtagna av JBL, kommer finnas tillgängliga via JBL.se och UnderArmour.com i färgen svart, till det rekommenderade priset 1 799 SEK.

Specifikationer

? JBLs signaturljud med 5,8 millimeters dynamiska element
? Bionic Hearing med TalkThru och Ambient Aware-teknik
? UA Storm Proof svett- och vattentät med IPX7-klassning
? Upp till 5 timmars batteritid med ett robust 20-timmars laddningsfodral i aluminium
? Bluetooth helt trådlöst
? Tre olika passformsalternativ med Sport Flex Fit Ear Tips
37.8° 0 Bobby Green Bobby Green
mån. 7 jan 2019, 15:45
CES 2019 JBL presenterar fler trådlösa in-ear-lurar Mycket fokus på träning
37.8°
0