34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Samsung och HTC körde samma aprilskämt
When great minds collide?

Samsung och HTC körde samma aprilskämt

Vid det här laget så har ni antagligen överrösts med mer eller mindre dåliga första aprilskämt och här kommer två stycken från de elektronikgiganterna HTC och Samsung. Det mest komiska med dessa är att de bägge konkurrenterna båda skämtar om samma sak, nämligen "smarta handskar".

På bilden ovan kan ni se HTC Gluuv som är tänkt att kopplas samman med HTC:s senaste flaggskeppsmodell HTC One M8 och man ska därefter bland annat kunna kommunicera med hologramversioner av sina kontakter.

Nedan hittar ni Samsungs variant på det hela som man kallar för Samsung Fingers. Med Samsungs Fingers ska man bland annat kunna tala direkt till handen och där även se vem man pratar med. Det ska även gå att ladda batteriet genom att lyfta handsken mot solen och det finns diverse gester man kan utföra med handsken för att kontrollera samtalsfunktionerna.


Pryl, Mojänger, april april, htc, samsung, hittepå, handskar, htc gluuv, smarta handskar, samsung fingers

Toshiba körde också smart handske som aprilskämt
Fantasilöst i Asien?

Det verkar antingen vara ytterst fantasilöst bland de asiatiska hemelektroniktillverkarna eller så är de bara extremt duktiga på att spionera på varandra för idag har tre asiatiska jättar, Toshiba, HTC samt Samsung, presenterat i stort sett samma första april-skämt. Vi snackar alltså om smarta handskar och tidigare idag skrev vi lite om HTC Gluuv samt Samsung Fingers och här kommer Toshiba motsvarighet DiGiT. Med Toshiba DiGiT kan man göra diverse mer eller mindre nödvändiga uppgifter som vi idag oftast använder våra mobiler för att utföra. Ni kan kolla in en demonstrationsfilm för DiGiT ovan och på inlänkad artikel nedan kan ni läsa mer om HTC Gluuv och Samsung Fingers. Tumnagel
34.9°
0
38.1° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
tis. 1 apr 2014, 14:44
38.1°
0

Samsung och HTC körde samma aprilskämt

When great minds collide?