18 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Svårare för robotar att rösta i Melodifestivalen Max 20 röster på varje bidrag enligt nya regler
Svårare för robotar att rösta i Melodifestivalen

Efter det att någon under årets upplaga av Melodifestivalen hade riggat en telefonväxel så att denna kunde ringa och rösta sammanlagt 2.500 gånger på ett av bidragen görs nu reglerna för omröstningen i Melodifestivalen om.

Enligt de nya reglerna kommer man inte att kunna ringa eller sms-rösta fler än 20 gånger på samma bidrag från ett och samma telefonnummer.

Pryl, Robotar, melodifestivalen, fusk, omröstning, robotfusk, mello
Tittartapp för Melodifestivalen skylls på Netflix Tappade 800 000 tittare I lördags var det dags för årets final av Melodifestivalen men den kan nog inte räknas som någon större succé för SVT då man tappade 800.000 tittare jämfört med 2013 och slog därmed "bottenrekord" för 2000-talet skriver Aftonbladet. Thomas Hall, nöjeschef på SVT, tror att en av anledningarna till årets dåliga publiksiffra beror på att allt fler svenskar har tillgång till Netflix och föredrar att kolla på streamad TV istället för att sitta och häcka framför gammel-tv. Han säger till Aftonbladet: "De [Netflix] hade inte lika många kunder förra året. Det här är inte någon dåres försvarstal, jag försöker inte komma undan det faktum att vi har tagit till oss att årets innehåll uppenbarligen inte levt upp till de högt ställda förväntningarna. Men det är färre som väljer att titta på tv i dag." Totalt hade årets final av Melodifestivalen 3,3 miljoner tittare vilket kan jämföras med de 4,1 miljoner som kollade på finalen 2013. Tumnagel
14.7°
0
44.2° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 22 sep 2014, 11:11
Svårare för robotar att rösta i Melodifestivalen Max 20 röster på varje bidrag enligt nya regler
44.2°
0