45 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ännu mer läckta bilder från Platinums Turtles-spel Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan borde bekräftas
Ännu mer läckta bilder från Platinums Turtles-spel

Platinum Games jobbar för tillfället på Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Tror vi i alla fall. En hel del information kring spelet har läckt, men utvecklarna Platinum Games håller fortfarande locket på när det kommer till Turtles.

Hur som helst så har Pure Xbox lagt vantarna på ett gäng skärmdumpar från spelet och på bilderna ser vi ett cel-shadeat Turtles-lir som ser rätt actionspäckat ut. Nyligen lanserade Platinum Games Transformers: Devastation som baserades på den tecknade serien som inte bara levererade ett actionspäckat äventyr, utan också ett spel som höll sig till den tecknade Transformers-serien som visades på 80-talet. Förhoppningsvis kommer Platinum Games behandla Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan med samma respekt.

Eftersom Platinum Games inte ens bekräftat att de jobbar med Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan så har vi heller ingen information om när spelets släpps eller till vilka plattformar. Men troligtvis kommer spelet släppas inom ett år och vara spelbart på PS3, PS4, Xbox 360 och Xbox One samt PC.

Spel, Multiplattform, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, platinum games
40.4° 0 André Stray André Stray
mån. 18 jan 2016, 17:15
Ännu mer läckta bilder från Platinums Turtles-spel Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan borde bekräftas
40.4°
0