3 i dag 11 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Är Atari på gång med en ny konsol?
Lanserar i alla fall nya Flashback-varianter

Är Atari på gång med en ny konsol?

Atari fortsätter att förnya sin retrokonsol med uppdaterade varianter av Flashback. Konsoler som enkelt pluggas in i teven för skönt retrolir.

Atari Flashback 8 innehåller 105 stycken 2600-klassiker samt två trådade kontroller. Atari Flashback 8 Gold erbjuder i sin tur 120 olika 2600-klassiker. Upplösningen är på 720P och två trådlösa kontroller är inkluderade i paketet. Sen har vi Atari Flashback 8 Gold Activision Edition. Som namnet avslöjar ligger här fokus på titlar från Activision där totalt 130 stycken 2600-klassiker är inkluderade. Även här är upplösningen 720p och paketet inkluderar två trådlösa kontroller. Alla de här tre konsolerna kopplas in till teven. Bara att tuta och köra.

Den sista varianten är handhållen och heter rätt och slätt Atari Flashback Portable. 70 klassiska spel får man om man köper den. Samtliga konsoler släpps i september.

Men, Atari verkar dessutom ha något mer på gång. Om det inte är någon som tycker att det är kul att skämta. En kort trailer, som ni kan se ovan, samt hemsidan ataribox.com hintar om att något annat är på gång. En helt ny konsol? Vem vet. Men man kan ju drömma och hoppas lite!

De som gillar Sega kan också se fram emot uppdaterade retroklassiker med Sega Genesis classic och Sega Genesis Flashbacks som innehåller 81 respektive 85 klassiska spel. Även här släpps ett bärbart alternativ med 85 Sega Genesis-klassiker.

Spel, Övrigt, atari box, konsol, flashback Via Pressmeddelande
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Är Atari på gång med en ny konsol?
43.0° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
fre. 9 jun 2017, 22:30
43.0°
0

Är Atari på gång med en ny konsol?

Lanserar i alla fall nya Flashback-varianter