34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Rykte Är detta den första bilden på Assassin's Creed: Origins?
Kanske, kanske inte...

Är detta den första bilden på Assassin's Creed: Origins?

För någon dag sedan så började det gå rykten om vad nästa Assassin's Creed-spel kommer handla om och i dag dök det upp en bild som påstås vara från detta spel.

Spelet sägs heta Assassin's Creed: Origins och utspelar innan alla tidigare spel. Det nämndes då även att det skulle påminna mer om Skyrim med öppnare uppdrag och miljöer. Det nämndes även att spelet kommer ha både kvinnlig och manlig huvudperson. Det antyds även starkt att spelet kommer utspela sig i Egypten samt att man har möjligheten att besöka andra platser kring medelhavet.

Bilden, som man kan se ovan, dök upp på Reddit tidigare i dag och visar en person som åker båt. Folket från Eurogamer har kollat med sina källor om bilden är äkta och enligt dem så är den det.

Assassin's Creed-spelen har inte haft lätt när det gäller att hålla hemligheter. Flertalet Assassin's Creed-spel har läckt långt innan de offentliggjorts och nu verkar det även som att nästa Assassin's Creed-spel har läckt innan Ubisoft var redo att offentliggöra det.

Spel, Multiplattform, Assassin's Creed: Origins, Ubisoft
42.0° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
tis. 9 maj 2017, 20:13
42.0°
0

Rykte Är detta den första bilden på Assassin's Creed: Origins?

Kanske, kanske inte...