12 i dag 34 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Battlefield 2042 får sin första uppdatering
Verkar dock inte lösa några större problem

Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Battlefield 2042 får sin första uppdatering

Battlefield 2042 smygsläpptes i fredags och har gett spelare en ordentlig krigsupplevelse med tre distinkt olika spellägen där folk kan härja fritt. Spelets fans har dock kritiserat spelet ordentligt på grund av avsaknad av saker som funnits i tidigare Battlefield-titlar, allmänna prestandabekymmer, dålig hit detection och det är för tillfället rätt svårt att hitta något positivt om upplevelsen på spelets subreddit. Fansen har hoppats på att mycket ska lösas med en ordentlig Day 1-patch, men det verkar som att problemet kommer kvarstå ett tag till.

Utvecklarna har gett oss information om vad som kommer med denna första patch till spelet och det verkar inte som att problemen folk har med spelet kommer lösas än på ett tag. Utöver saker som förbättrade servrar för att motverka rubberbanding och stuttering när silos förstörs på Breakaway, så är det inte så mycket mer som fixats. Utvecklarna lovar dock att fler uppdateringar kommer släppas under de kommande veckorna med fler saker som ska fixas, balansändringar och quality of life-förbättringar. Det är jättebra att det är på ingång. Det vore dock ännu bättre om det hade varit fixat i samband med den riktiga releasen.

Battlefield 2042 släpps 19 november typ överallt. Prenumererar du på EA Play eller Game Pass Ultimate har du dock redan nu möjlighet testa hela spelet i tio timmar. Det kan vara värt att gå den vägen innan ni lägger ut kosing.

Spel, Multiplattform, battlefield 2042, dice, ea
34.5° 0 André Stray André Stray
tors. 18 nov 2021, 14:30
34.5°
0

Battlefield 2042 får sin första uppdatering

Verkar dock inte lösa några större problem