37 i dag 37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Chime - välgörenhetsspel på Xbox Live Spela och gör nytta

Nu finns möjligheten att bidra till goda ändamål bara genom att lägga lite pengar på ett spel på Xbox Live. Alla som jobbat med blockpusselspelet Chime har nämligen gjort det helt utan ersättning och det inkluderar också artister som Philip Glass och Moby, som donerat låtar till spelet. Chime har drag av Tetris, men fokus är mer på musik.

For starters, it actually is a music-based game, not just something that's synced to a track but actually enables you to actively remix each track based on where you place the variously shaped blocks.
Spelet är utvecklat av Zoe Media för OneBigGame, som är en ny utgivare som mest ska syssla med välgörenhetsspel. OneBigGame startades för övrigt av en av grundarna till Guerilla Games, som gjorde Killzone 2. Chime är första spelet OneBigGame ger ut och intäkterna från spelet går direkt till en fond som OneBigGame satt upp.

Videon till höger ger en bra bild av vad spelet går ut på. Spelet kostar 400 points, men finns tyvärr inte någon annanstans än på Xbox Live för tillfället. Om Microsoft låter Chime ta plats gratis på Xbox Live förtäljer tyvärr inte historien.

Spel, Microsoft, Chime, Zoe Mode, OneBigGame, Xbox Live
37.0° 0 Kristoffer Arvidson Kristoffer Arvidson
tis. 2 feb 2010, 07:34
Chime - välgörenhetsspel på Xbox Live Spela och gör nytta
37.0°
0