42 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Dead Cells ute nu till Android Kvalitetsspel!
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Dead Cells ute nu till Android

Mobilspelande blir allt bättre och bättre. Molnspelande gör att stora AAA-titlar går att lira på telefonerna och riktigt trevliga kvalitetsspel portas till mobila plattformar mer regelbundet. Dead Cells släpptes till iOS i höstas, men nu är det äntligen dags för Android-användare att lägga vantarna på spelet.

För er som inte testat Dead Cells tidigare är spelet ett roguevania-spel där du får kontrollera en karaktär som ständigt återupplivas för att försöka ta sig längre i ett fort som delats upp i vitt skilda delar med unika miljöer. Spelaren samlar Cells under rundorna som kan användas för att låsa upp permanenta uppgraderingar samt tillgång till nya vapen som kan göra dig mer effektiv i striderna.

Spelet går att spela med extern handkontroll men har även pekkontroll som du kan modifiera relativt fritt. Mobilversionen har även två olika spellägen varav ena låter dig kontrollera hjälten som vanligt och det andra är ett auto-hit-läge som låter dig slå fiender automatiskt.

Dead Cells på Play Store hittar ni via länken nedan. Spelet kostar 95 kronor, vilket är bra mycket mindre än vad Steam-versionen kostar.

Spel, Multiplattform, dead cells, android
39.5° 0 André Stray André Stray
ons. 3 jun 2020, 09:40
Dead Cells ute nu till Android Kvalitetsspel!
39.5°
0