3 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Denuvo orsakade spelstrul i helgen Spel startade inte på grund av utgången hemsida
Denuvo orsakade spelstrul i helgen

Det ständigt ogillade Denuvo satte nyligen lite käppar i hjulet för spelare som ville tillbringa lite kvalitetstid i vissa spel i helgen. I stället för att puckla på fiender i spel som Guardians of the Galaxy möttes spelare av meddelandet att servern inte var tillgänglig. Det hela berodde på att en Denuvo-relaterad domän inte uppdaterats och var oåtkomlig för DRM-mjukvaran, vilket gjorde att spelen i fråga inte kunde starta. Denuvo själva säger detta om problemet:
"A Denuvo domain was unreachable yesterday afternoon CET. The problem was fixed after we got notified from our automatic system control. After the fix, there was no whatsoever restriction or limitation for the gamer. Denuvo is working to implement further improvements to avoid such downtime in the future."

Denuvo hjälper utvecklare skydda sina verk från pirater, men systemet har kritiserats för att sänka prestandan i spel och att göra spel ospelbara känns som ytterligare en anledning till att inte implementera systemet i sina spel.

Spel, PC, denuvo, drm, guardians of the galaxy
25.9° 0 André Stray André Stray
tis. 9 nov 2021, 14:30
Denuvo orsakade spelstrul i helgen Spel startade inte på grund av utgången hemsida
25.9°
0