33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Feber vann Forza 4-tävlingen Go Team!
Bild till artikel

I måndags sökte vi fyra personer som kunde representera Feber i en Forza Motorsport 4-tävling som Microsoft höll på Inferno Online i går.

Det vinnande laget skulle få en Top Gear Airfield-upplevelse, vilket innebär att de får testa åtta sportbilar på ett flygfält någonstans utanför Stockholm.

Team Feber representerades av Robin Bergh, Anders Butnariu, Martin Janson (som körde sammanlagt 90 mil för detta) och Daniel Röjdeby. Efter ett antal riktigt spännande lopp lyckades Team Feber vinna rubbet med minsta möjliga marginal, nämligen med ett enda poäng före våra vänner borta på FZ.

Det var som sagt en hård kamp in i det sista och slutresultatet ser ut såhär:

1:a - Feber, 63 poäng
2:a - FZ, 62 poäng
3:a - Loading, 57 poäng

Så ett stort grattis till dessa Forza Motorsport 4-experter som förhoppningsvis får en riktigt fin dag med glassiga sportbilar nästa vecka.

På sista bilden i galleriet kan man se alla deltagare och Team Feber bestod av de fyra grabbarna längst till höger.

Spel, Microsoft, Forza Motorsport 4, Xbox 360, Turn 10 Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel Bild till artikel
42.6° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
fre. 14 okt 2011, 15:40
Feber vann Forza 4-tävlingen Go Team!
42.6°
0