6 i dag 37 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
E3 2015 Flera spel presenterade för Oculus Rift Ett av dem är Edge of Nowhere från Insomniac
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Flera spel presenterade för Oculus Rift

Oculus VR har presenterat flera spel som kommer att släppas till Oculus VR och det bjuds på flera olika genrer. Bland annat presenterades äventyrsspelet Edge of Nowhere som utvecklas av Insomniac och som kommer att vara exklusivt för Oculus Rift. I ett kort demo fick vi se en person som vandrade runt i ett isigt landskap fullt av fällor och monster.

Dessutom visades sportspelet VR Sports Challenge upp tillsammans med RTS-liret AirMechVR och FPS-spelet Damage V Core. En kort presentation av spelen ser ni ovan där även rollspelet Chronos och rymdspelet EVE: Valkyrie finns med liksom Lucky's Tale.

Oculus VR meddelade också att de kommer att investera 10 miljoner dollar i olika indieutvecklare för att få fram fler VR-upplevelser till glasögonen.

Spel, PC, Oculus Rift, Oculus VR, VR, E32015, Edge of Nowhere, Insomniac
E3 2015 Oculus Rift kommer att inkludera en Xbox One-kontroll Och du kan strömma dina Xbox One-spel Under Oculus Rifts presskonferens på torsdagskvällen meddelade Oculus VR att VR-glasögonen kommer att skeppas tillsammans med en Xbox One-kontroll och en adapter. Phil Spencer från Microsoft fanns på plats för att berätta mer och bland annat förklarade han att Oculus kommer att vara kompatibelt med Windows 10 tack vare DirectX 12. Användare kommer också att kunna strömma sina Xbox One-spel till Oculus. Under presskonferensen visades också själva glasögonen upp och de ser väldigt slimmade och ergonomiska ut. De ska vara väldigt lätta och det ska inte vara några problem att hålla dem med en hand. För att synka glasögonen med datorn behövs en extern sensor som kopplas in i datorn och sedan placeras på skrivbordet. Det är allt. Det ska också gå att justera linserna framför ögonen beroende på hur brett eller smalt ögonen sitter samtidigt som det inte ska vara några problem att ha dem på även om man har glasögon. De inbyggda hörlurarna ska också gå att ta loss och ersätta med egna. Presskonferensen pågår fortfarande och strömmas bland annat via Twitch. Tumnagel
52.4°
0
39.8° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
tors. 11 jun 2015, 20:10
E3 2015 Flera spel presenterade för Oculus Rift Ett av dem är Edge of Nowhere från Insomniac
39.8°
0