41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Rykte Har Nintendo slutat tillverka NES Classic Edition? Återförsäljare antyder det
Har Nintendo slutat tillverka NES Classic Edition?

Under dagen har det gått rykten om att Nintendo NES Classic skulle ha slutat tillverkats och att folk som förbokat minikonsolen börjat få sina förbokningar avbokade. Under dagen har flera av våra läsare hörde av sig till oss om att han hade fått ett mail återförsäljare om att deras ordrar för Nintendo NES Classic inte längre kunde garanteras. Detta då de har fått information från Nintendo att Nintendo NES Classic ska sluta tillverkas.

Nedan kan man läsa ett mail som Dustin Home skickade ut i dag.

Vi kontaktar dig med anledning av att du har beställt Nintendo NES hos oss. Nintendo har meddelat att de kommer att sluta tillverka Nintendo NES Classic och dess handkontroll och vi kan därmed inte få tag i denna produkt längre.
Vi kommer bara att få leverans av ett fåtal av de enheter vi har beställt och kan därmed tyvärr inte garantera att du kommer att få din beställda vara. Du kan välja att avboka din order. Om du väljer att ha kvar din beställning kommer vi att kontakta dig med information om din order när vi vet exakt hur många enheter vi blir tilldelade.

Varken Bergsala eller Nintendo har sagt något officiellt angående detta, men som ni nämnde tidigare så har har vi under dagen hört från flera personer att flera svenska återförsäljare har fått samma information.

Spel, Nintendo, NES Classic Edition, Tack till alla som tipsat
11.6° 0 Frode Wikesjö Frode Wikesjö
fre. 10 feb 2017, 19:30
Rykte Har Nintendo slutat tillverka NES Classic Edition? Återförsäljare antyder det
11.6°
0