3 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Inget The Last Guardian på TGS
Men spelet lever fortfarande

Inget The Last Guardian på TGS

Vid varje större spelmässa stiger hoppet en aning: Kanske kommer vi få se någonting från The Last Guardian?" och varje gång blir vi lika besviken över att det inte visas upp någonting. Nu pågår Tokyo Game Show för fullt men ingenting av The Last Guardian har visats upp denna gången heller.

Men vi ger naturligtvis inte upp hoppet för det. Om vi kunde vänta i 15 år på Duke Nukem Forever så kan vi vänta en stund till på det här spelet.

Nu kommer det återigen en bekräftelse på att spelet fortfarande är under utveckling och att Famitu Ueda fortfarande är med i utvecklingsprocessen. Detta enligt en Sonyutvecklare (som väljer att vara anonym) som Kotaku har pratat med.

I give you my word that it exists," said the developer, who wanted to be unnamed. "We are working on it."
"There are lots of pieces to the puzzle," said the developer. "It's a matter of getting them to fit together."

Den här personen säger också att anledningen till att spelet inte visas upp på TGS är att Sony blivit mer ovilliga att tala om spel allt för lång tid innan släppet. Den här personen medger också att The Last Guardian blev utanonnserat alldeles för tidigt.

Ja, vad ska vi göra? Det enda vi kan göra är att vänta och fortsätt att hoppas på att det blir så bra som vi alla hoppas och tror att det ska bli.

Spel, Sony, The Last Guardian, tgs12, Famitu Ueda
35.6° 0 Peter Tjärndal Peter Tjärndal
tors. 20 sep 2012, 14:32
35.6°
0

Inget The Last Guardian på TGS

Men spelet lever fortfarande