33 i dag 42 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Niantic bekräftar Buddy-system för Pokémon Go Ska släppas "snart"
Bild till artikel

Efter att några engagerade spelare letat lite i koden för Pokémon Go började rykten florera kring kommande uppdateringar för spelet. En av dem gällde ett Buddy-system som innebär att spelare kan välja en Pokémon som de vill ha som följeslagare. Din Pokémonkompis syns inte bara bredvid din avatar utan belönar dig även exempelvis med godis när ni går tillsammans.

Nu har Niantic bekräftat det hela i en bloggpost och säger också att det nya Buddy-systemet kommer att släppas snart, eller rättare sagt är "right around the corner".

"You will be able to pick your favorite Pokemon from your collection to become your buddy, opening up unique in-game rewards and experiences. Buddy Pokémon will appear alongside your Trainer avatar on your profile screen, adding helpful bonuses such as awarding Candy for walking together. You’ll also have the ability to change your Buddy Pokémon at any time.".

Nienatic meddelar också att vi kan vänta oss fler uppdateringar under hösten.

gamespot.com Spel, Mobilspel, pokemon go, buddy, niantic Några funktioner vi kanske får se i Pokémon Go Får gärna komma typ nu... Den allra värsta Pokémon Go-hypen har väl lagt sig men vi är fortfarande många som spelar. För att hålla kvar spelarna krävs nog lite nya funktioner och nu har folk grävt i koden och hittat en del roligt. Ett Buddy-system går inte ut på att ha kompisar i spelet utan att ha en pokémon med dig när du går. Den pokémon som du valt som buddy får då tillgodoräkna sig de kilometer som du rör dig och blir belönad med godis för detta. Du kan bara ha en pokémon vid din sida åt gången och det finns troligen ett max-tak för hur mycket godis som kan fås per dygn. Den pokémon du har valt kommer också grafiskt att gå vid din sida, eller flyga eller sitta på din axel beroende på typ. Att byta pokémons med andra är det många som eftersöker. Detta verkar vara på gång, i alla fall om man får tro den här koden. Det pratas även om fort i den koden, exakt vad det är återstår att se. Tumnagel
42.5°
0
49.8° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
lör. 3 sep 2016, 08:00
Niantic bekräftar Buddy-system för Pokémon Go Ska släppas "snart"
49.8°
0