41 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Ny trailer för Skywind Visar hur långt Morrowindmodden kommit
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Ny trailer för Skywind

Utvecklarna bakom Morrowindmodden Skywind, som syftar till att återskapa det klassiska spelet i Skyrimmotorn, jobbar på och nu visar de upp framstegen i en ny trailer.

För att kunna spela Skywind, när det nu släpps, krävs en kopia av Morrowind och expansionerna Bloodmoon och Tribunal samt Skyrim och expansionen Dragonborn.

Spel, PC, Skywind, morrowind, skyrim

Film visar röstskådespeleri från Skywind
Morrowindversionen som återskapas i Skyrim-motorn

Som bekant håller flertalet entusiaster på att återskapa det klassiska Bethesdaspelet Morrowind i Skyrim-motorn. Nu var det dock länge sedan vi hörde något från utvecklarna men utvecklingen pågår fortfarande och går framåt. Ovan och nedan kan ni nu se filmer som visar en del av spelets röstskådespeleri. Totalt har över 40 000 meningar spelats in och fräschats upp med över 100 olika röstskådespelare. Så här skriver skaparna själva om dialogerna. "For those of you who might be thinking, x27Theyx27ll be cutting out massive amount of content!x27 or, x27Itx27ll be way less immersive because of the missing lines!x27 rest assured that such fears are unfounded. Any lines cut were mostly mere repetitions, and reactions and responses to situations outside player interaction have been increased." För att kunna spela Skywind, när det nu släpps, krävs en kopia av Morrowind och expansionerna Bloodmoon och Tribunal samt Skyrim och expansionen Dragonborn. Än så länge är modden bara i alfa och det lär med andra ord dröja innan vi får se en färdig produkt. Tumnagel
46.8°
0
47.1° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
fre. 5 feb 2016, 17:00
Ny trailer för Skywind Visar hur långt Morrowindmodden kommit
47.1°
0