32 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Rykte Phil Harrison lämnar Microsoft Ingen vill kommentera
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Phil Harrison lämnar Microsoft

Uppgifter om att Phil Harrison, Microsoft corporate vice president, lämnar företaget har florerat under den pågående GDC-mässan. Dock är det ingen hos Microsoft som har velat kommentera det hela och det är osäkert vad anledningen är. Chris Charla som är director för ID@Xbox valde att inte svara på frågor när Eurogamer frågade under GDC-mässan och en talesman från Microsoft gick också emellan och meddelade att det inte var Chris uppgift att prata om personalärenden samt att Microsoft inte svarar på frågor om spekulationer och rykten. Inte heller Xbox-chefen Phil Spencer ville säga något.

"I don't, no. I'm sorry, I don't think I can say anything about that".

Alldeles nyligen släpptes även nyheterna om att spelstudion Lift London and multimediastudion Soho Productions slås samman till en gemensam studio och där det ryktas om att flera personer kommer att få gå på grund av att Soho haft ett överskott på personal. Dock är det osäkert hur många det rör sig om. Phil Harrison har i sin tur varit en av grundarna till just Soho men det är oklart om hans förmodade avgång har med saken att göra. Tanken är att den nya studion ska att fokusera mer på multimedia än på spel.

Phil Harrison har varit hos Microsoft sedan 2012 och har tidigare jobbat med Sony, Gaikai och Atari. Ovan kan ni se när Phil skjuter en T-shirt på Gamescom 2013.

Spel, Microsoft, Phil Harrison, Soho Productions, Lift London
39.5° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
tors. 5 mar 2015, 11:15
Rykte Phil Harrison lämnar Microsoft Ingen vill kommentera
39.5°
0