11 i dag 41 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Privata WoW-servern Nostalrius stängs ner av Blizzard Resan slutar 10 april
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Privata WoW-servern Nostalrius stängs ner av Blizzard

För ett år sedan öppnade den privata World of Warcraft-servern Nostalrius som sedan starten har lockat 800 000 spelare varav 150 000 fortfarande ska vara aktiva. Men nu stängs den ner av Blizzard vilket inte är speciellt förvånande eftersom det ändå är förbjudet att köra privata servrar.

Nostalrius är en vanilla-server vilket innebär att den är baserad på den första versionen av World of Warcaft. Ni vet, den tiden innan det fanns några expansioner och där 40-mannaraider var standard. En tid jag tror att många WoW-spelare i hemlighet kan längta tillbaka till.

I ett desperat försök att få ha kvar servern har 25000 personer skrivit på en namnlista med ett bifogat brev som är riktat till Blizzard, men chansen att de får ha kvar servern lär vara obefintlig och läser man på serverns hemsida är de 30 personerna som drivit servern medvetna om det.

"We also initiated an open letter addressed to Blizzard, that you can READ AND FORWARD if you want. It won’t bring Nostalrius back, but it is a way to express ourselves as a community."

Den 10 april är det tänkt att servern ska stängas ner och gissningsvis lär det vara en del extra aktivitet på Nostalrius fram tills dess.

Spel, PC, World of Warcraft, Nostalrius, server
13.7° 0 Emmy Zettergren Emmy Zettergren
tors. 7 apr 2016, 17:45
Privata WoW-servern Nostalrius stängs ner av Blizzard Resan slutar 10 april
13.7°
0