34 i dag 12 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!

Xbox firar 20 år med en ganska fin kontroll
Samt headset

Xbox firar 20 år med en ganska fin kontroll

Igår fick vi se ett par sneakers Microsoft tagit fram tillsammans med Adidas för att fira att Xbox fyller 20 år vars utseende inte var allt för tjusigt enligt mig och alla som inte håller med har fel*. Nu har Microsoft presenterat lite andra tillbehör som kan vara lite mer intressanta för folk som vill fira krysslådans årsdag. Mer specifikt är det Xbox Series X/S-kontrollen samt Xbox Stereo Headset som kommer med lite ny design. Både kontroll och headset har utrustats med genomskinlig plast, hela framsidan av kontrollen och de roterande kåporna på headsetet, vilket gör att man kan se vad som försiggår på insidan.

Så, vad tycker jag, André Stray, om dessa? Jovars! Genomskinlig plast är ju ändå rätt fräckt och det är ju alltid kul att kunna se hur tekniska prylar ser ut på insidan. Enligt Microsoft har designen inspirerats av Xbox Debug Kit, men det är lite underligt varför företaget då valt att använda en annan nyans av grön. Oavsett är jag varken produktdesigner eller har åsikter som är värda att lyssna på, så vem fan bryr sig vad jag har att säga egentligen.

Hur som helst. Kontrollen verkar inte komma till Sverige, men headsetet kommer släppas 15 november för 749 kronor och går att förboka via Microsofts hemsida.

*Haha, så klart inte.

Spel, Microsoft, xbox, 20 år

Xbox firar 20 år med ett par ganska fula sneakers
Xbox 20th Forum Tech

I november fyller Xbox 20 år och det firar företaget genom att samarbeta med Adidas för att släppa ett par Xbox-inspirerade sneakers. Skorna, som ni ser i videon nedan och bilden ovan, är gröna och svarta samt har en lätt genomskinlig sula. Känner du suget att lägga vantarna på dessa? Då har vi lite dåliga nyheter då det verkar som att Microsoft endast kommer ge bort dessa skor till fans i diverse giveaways, så folk kommer i alla fall inte behöva betala för ett par mindre tjusiga sneakers. Även om dessa sneakers inte kommer bli tillgängliga brett så verkar det som att Microsoft planerar fler collab-skor med Adidas och mer information om framtidens Xbox-pjuck kommer vi få under de kommande månaderna. Tumnagel
36.4°
0
39.2° 0 André Stray André Stray
fre. 8 okt 2021, 13:00
39.2°
0

Xbox firar 20 år med en ganska fin kontroll

Samt headset